- Reaksiyon skoru
- 1,341
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ok eyw bütçeyi 700 800 yapsak ne alabiliriz pekicop, para verılmez. hıcbır artısı yok eksısı var, ayrıca cok eskı. bu butcede bundan baska fare dusunme.
ok eyw bütçeyi 700 800 yapsak ne alabiliriz pekicop, para verılmez. hıcbır artısı yok eksısı var, ayrıca cok eskı. bu butcede bundan baska fare dusunme.
ok eyw bütçeyi 700 800 yapsak ne alabiliriz peki
Rival 3 aldım 1 seneye yakın kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederimeyw reis adamsın bana sadece fps lazım steel series alıyorum o zaman
Onun da LOD ve çift tıklama gibi kronik sorunları var.Rival 3 aldım 1 seneye yakın kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim
Teknoloji şans işi diyelim hocam ben karşılaşmadım herhangi bir sorunlaOnunda LOD ve çift tıklama gibi kronik sorunları var.
eywSensörü daha kötü ve kronik sorunları olduğunu söyledim dostum. Scroll sıkıntısı var onda da. Ayrıca ağır bir mouse. 2-3 yıl kahrını çektim en sonunda sensörü durduk yere bozuldu.
hocam baya tecrübelisiniz bi soru daha sorsamOnunda LOD ve çift tıklama gibi kronik sorunları var.
Tabiieyw
Post automatically merged:
hocam baya tecrübelisiniz bi soru daha sorsam
ben bimden kulaklık aldım onuda geri iade ettim max 1000 tl kulaklık ne varTabii
Bütçeni 1000-1200'e zorlarsan direkt Darmoshark N3, Dareu A950 Pro önerebilirim kankam. Dareu A950 Pro daha önerilir bir model.ok eyw bütçeyi 700 800 yapsak ne alabiliriz peki
ben bimden kulaklık aldım onuda geri iade ettim max 1000 TL kulaklık ne var