Neler Yeni

Öneri Max 500 TL Bütçe İle Kulaklık

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Sercan Baki Tingay
Abime hediye kulaklık almak istiyorum. Bütçem başlıkta yazıyor. Konforlu ve ses kalitesi iyi olursa güzel olur. Oyun oynar genelde. Önerilerinizi bekliyorum.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Sercan Baki Tingay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdır sağ olun HS50 Pronun bir incelemelerine bakiyim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir şey daha sorucam gaming gecesini beklemeli miyim?

azvae

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
görkem araz
Umarım HS serisini almazsınız abiniz sıkıntı çeker mikrofonu çok kötü tüm sesleri direkt olarak karşı tarafa iletiyor forum kullanıcıları maalesef bunu söylemeden direkt olarak öneriyor sonra alanlar iade etmek için uğraşıyor.

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
931
İsim
Ethem Karahan
Umarım HS serisini almazsınız abiniz sıkıntı çeker mikrofonu çok kötü tüm sesleri direkt olarak karşı tarafa iletiyor forum kullanıcıları maalesef bunu söylemeden direkt olarak öneriyor sonra alanlar iade etmek için uğraşıyor.
Böyle bir durum yok. Sizde yaşandı diye veya bir yerde duydunuz diye tüm ürünler böyle olmak zorunda değil. HS serisinin en alt modeli olan HS35'i de bizzat kendim kullandım, sesleri iletme durumu söz konusu bile değildi, gayet memnundum.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
O HS35, tüm seri değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,729
Üyeler
162,052
Son üye
guvencetin
Top Bottom