- En İyi Cevap
- 11
- Reaksiyon skoru
- 25,884
Cümlelerinizden ne anlanılıyosa onu anladım.Az önce anlıyorum yazdın ama pek anlamamışsın. Neyse anlayan anladı.
İyi forumlar.
Cümlelerinizden ne anlanılıyosa onu anladım.Az önce anlıyorum yazdın ama pek anlamamışsın. Neyse anlayan anladı.
ne gibi? ben kullanıyorum sıkıntısı yok 1 kere D tuşu takılma yaptı teknik servis sorunsuz değiştirdiçok sıkıntılı bir klavye
basmama , yüksek yay sesi gibi şikayetleri çok alınmazne gibi? ben kullanıyorum sıkıntısı yok 1 kere D tuşu takılma yaptı teknik servis sorunsuz değiştirdi
basmama sorununu 1 tuşta yaşadım ve sorunsuz değişti ayrıca yay sesini normal kullanımda farkeden uzaylıdır.basmama , yüksek yay sesi gibi şikayetleri çok alınmaz
Niye sıkıntılı bir klavye alsın ki gel bunu açıklabasmama sorununu 1 tuşta yaşadım ve sorunsuz değişti ayrıca yay sesini normal kullanımda farkeden uzaylıdır.
ne zamandır kullanıyorsun o klavyeyibasmama sorununu 1 tuşta yaşadım ve sorunsuz değişti ayrıca yay sesini normal kullanımda farkeden uzaylıdır.
1 yıl olacakne zamandır kullanıyorsun o klavyeyi
aga sıkıntılı değilNiye sıkıntılı bir klavye alsın ki gel bunu açıkla
en azından ben yaşamadım1 yıl olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aga sıkıntılı değil
Sende sıkıntı çıkmaması onda sıkıntı çıkmayacağı anlamına gelmiyor forumda çoğu kişi bu klavye de sıkıntı yaşadı1 yıl olacak
aga sıkıntılı değil
en azından ben yaşamadım
Aynen hocam ben aldım o klavyenin blue switch modelinden yay sesi çok fazlabasmama , yüksek yay sesi gibi şikayetleri çok alınmaz