Max 5000 TL lık manyetik klavye önerisi

MSU500

80+
Reaksiyon skoru
0
Klavyede hem TFT ekran hemde ses açma kapama tuşu bide kablolu kablosuz seçenekleri olursa güzel olur

epomaker he75 bi göz atabilirsin
baktım bende birazcık araştırdım bu klavyeyle Darmoshark TOP 75 arasında kaldım sence hangisin almalıyım birde bu klavyelerde türkçe harfler yok ya mesela . tuşuna basınca ç , tuşuna basınca i yazması gibi bir ayarı windows yada klavyelerin yazılımlarından ayarlayabilirmiyim

baktım bende birazcık araştırdım bu klavyeyle Darmoshark TOP 75 arasında kaldım sence hangisin almalıyım birde bu klavyelerde türkçe harfler yok ya mesela . tuşuna basınca ç , tuşuna basınca i yazması gibi bir ayarı windows yada klavyelerin yazılımlarından ayarlayabilirmiyim
o windowstan ayarlanıyo dert değil. buda iyi klavyeye benziyor zaten çok yakınlar içine sineni alman daha mantıklı. veya beast r75 he var şuan stokta yok fakat onu da beğenenler var. bunlardan farkı 8000mAh pili olması.

son bir sorum olucak araştırdım faka bulamadım bi türlü Darmoshark TOP 75 ve epomaker he75 e baktım ikiside HE klavye faka hiçbiryerde kablolu halinin 8000 hz olup olmadığına dair bir bilgi yok HE klavyelerin hespimi 8000 hz oluyor yoksa olmama şansı varmı ona göre alıp almıyacağıma karar vereceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,015
Üyeler
185,016
Son üye
Vaelche
Geri