Railof
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 464
- İsim
- Batuhan Semih ERTÜRK
Arkadaşlar iyi geceler kız arkadaşım için 5000TL ye kadar bir laptop arıyorum. Oyun falan oynayan bir insan değil ama ben alıştırayım falan diyorum, o yüzden valorant gibi oyunlarda kasma yapmayan bir laptop olursa iyi olur gta5 falan ultra da oynamicaz yani
. Normalde internette takılacak netflix falan kullanıp müzik dinleyecek. Aradığım özellikler hızlı açılıyor olması (2020 de 10 dakikada açılan bir pc almak istemem
) (SSD olmayan 1TB hafızası olan bir pc bulursanız ben 256 GB M2 alıp takarım içine ama ona görede fiyatı 4500 falan olması lazım). Pc yi normal kullanırken kasma falan yapıp can sıkmasın. Hafızası minimum 1TB olursa sevinirim. (256GB SSD+ 500 GB HDD olan pc ler var oda olur sorun olmaz ama 1TB HDD olup boş m2 yuvası olan 4500TL civarında laptop olursada sıkıntı yok)
Bunlar yani arkadaşlar pc den iyi anlayan ya da son zamanlarda farklı sitelerden araştırmış arkadaşlarımız varsa banada yardımcı olurlarsa sevinirim.
Bunlar yani arkadaşlar pc den iyi anlayan ya da son zamanlarda farklı sitelerden araştırmış arkadaşlarımız varsa banada yardımcı olurlarsa sevinirim.