Neler Yeni

Max 550 TL koltuk önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mustafa Dinçer
Bütçe
530
İyi günler
500-550 bandın da oyuncu/rahat konforlu koltuk arıyorum

Bir kaç xfly ve turksit modeline baktığım da kalitesiz oldukları söylenmiş.

Önerinizi bekliyorum.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,248
İsim
Mert Can Ergün
500 TL ye oyuncu koltuğu yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

ofis koltuğu olabilir belki

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mustafa Dinçer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
500 TL ye oyuncu koltuğu yok

ofis koltuğu olabilir belki
Rahat ve konforlu olarak ekledim , koltuk olsun yeter. Her türlü koltuk önerisine açığım bütçeyi açmadığı sürece.

Starks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Resul Can Şişman

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Rahat ve konforlu olarak ekledim , koltuk olsun yeter. Her türlü koltuk önerisine açığım bütçeyi açmadığı sürece.
Şuan elimde 2 adet koltuk var. Biri 1500 TL lik oyuncu koltuğu biri de 700 TL'lik ofis koltuğu. Şunu belirtmeliyim ki rahatlık bakımından ofis koltuğu çok daha iyi. Oyuncu koltuğundan sonra ofis koltuğuna oturunca pamuğa oturmuşsun gibi oluyor. Ama oyuncu koltuğu çok daha ortopedik. Ofis koltuğunda belim ağrırken (7 8 saat belki daha fazla pc başında olduğum için)oyuncu koltuğuna geçince ciddi bir azalma oldu. Şuan birini kod yazarken oyun oynarken kullanıyorum. Ofis koktuğunu da film izlerken kullanıyorum. Aradaki farkları objektif bir şekilde anlattığıma göre gelelim soruna. O fiyata temiz 2. El olur mu yoksa 0 olmak zorunda mı ? Ona göre araştıralım.

3.8 almış. Bence o fiyat'a değmez.

Starks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Resul Can Şişman
Şuan elimde 2 adet koltuk var. Biri 1500 TL lik oyuncu koltuğu biri de 700 TL'lik ofis koltuğu. Şunu belirtmeliyim ki rahatlık bakımından ofis koltuğu çok daha iyi. Oyuncu koltuğundan sonra ofis koltuğuna oturunca pamuğa oturmuşsun gibi oluyor. Ama oyuncu koltuğu çok daha ortopedik. Ofis koltuğunda belim ağrırken (7 8 saat belki daha fazla pc başında olduğum için)oyuncu koltuğuna geçince ciddi bir azalma oldu. Şuan birini kod yazarken oyun oynarken kullanıyorum. Ofis koktuğunu da film izlerken kullanıyorum. Aradaki farkları objektif bir şekilde anlattığıma göre gelelim soruna. O fiyata temiz 2. El olur mu yoksa 0 olmak zorunda mı ? Ona göre araştıralım.

3.8 almış. Bence o fiyat'a değmez.
Belkide.

Top Bottom