Max 5500 TL Sistem Tavsiyesi

Ancak ben nedense hiç görmedim. 2 saat önce yeni takıp yolladım hatta. 2-3 ay sonra sorarsan test ettirip sonuçları yazarım sana ısınıyor mu hızları düşüyor mu tekrardan bakarız.

Dark markası hakkında bir fikrim yok sanırım.
Görmek istemediğin için görmüyorsun. İnternette "Adata SU630 alınır mı?" diye aratırsan görürsün tonlarca şikayet.

Görmek istemediğin için görmüyorsun. İnternette "Adata SU630 alınır mı?" diye aratırsan görürsün tonlarca şikayet.
Ben onların eskide kaldığını düşünüyorum. Corsair vs serisi psularinin sorunlu olması gibi, şuan sıkıntıları yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...u300038g16a-sr30-bellek-fiyati,474625218.html x2

Ben onların eskide kaldığını düşünüyorum. Corsair vs serisi psularinin sorunlu olması gibi, şuan sıkıntıları yok.
Öyle değil malesef. Corsair VS serisi PSU'lar yenilendi diye birşeyler var o yüzden sorun yaşanmadığını düşünüyorum. Adata SU serisi için bi yenilenme durumu duymadım hiç.

Öyle değil malesef. Corsair VS serisi PSU'lar yenilendi diye birşeyler var o yüzden sorun yaşanmadığını düşünüyorum. Adata SU serisi için bi yenilenme durumu duymadım hiç.
Evet VS serisi yenilendiğini duyurmuştu. 2018 sonrası üretilenler sıkıntısızdı.
Ancak bunu duyurmak zorunlu değil. Mesela AMD, R5 1600 işlemcisini normalde 14 nm üretirken bir anda 12nm üretime geçti ve hiç bir yerde duyurmadı. Hala sitesinde R5 1600 14 nm olarak geçiyor. Yani bu tür değişiklikleri duyurmama ihtimalleri de var. Adata serisi 2018-19 zamanları evet kronik sorunluydu ama yavaş yavaş şikayetler azalmaya başladı, Adata bu konuda gizli bir yenilik yapmış olabilir.

Evet VS serisi yenilendiğini duyurmuştu. 2018 sonrası üretilenler sıkıntısızdı.
Ancak bunu duyurmak zorunlu değil. Mesela AMD, R5 1600 işlemcisini normalde 14 nm üretirken bir anda 12nm üretime geçti ve hiç bir yerde duyurmadı. Hala sitesinde R5 1600 14 nm olarak geçiyor. Yani bu tür değişiklikleri duyurmama ihtimalleri de var. Adata serisi 2018-19 zamanları evet kronik sorunluydu ama yavaş yavaş şikayetler azalmaya başladı, Adata bu konuda gizli bir yenilik yapmış olabilir.
Şikayetler azalmadı, alıcısı azaldı. Alan insanlar da zaten pek bilgi sahibi olmadığı için sorunların farkına varamıyor ve şikayetler azalıyor.

Bir de abi Galaxy midir Galax mıdır nedir bu marka kim ya ? Ben bu markayı sadece teknobiyotikte görüyorum.
Yurt dışında çokça kullanılan bir marka mesela XFX markası da hakeza Palit İNNO3D bunlarda öyle mesela güvenilir markalardır

Şikayetler azalmadı, alıcısı azaldı. Alan insanlar da zaten pek bilgi sahibi olmadığı için sorunların farkına varamıyor ve şikayetler azalıyor.
Sanmıyorum. Bulunduğum diğer forumlarda bu SSD pek fazla öneriliyor. Hem de işinin ehli insanlar tarafından.
Bilmeyen birisi olsa bile sistemi aldıktan sonra gelip sistemimdeki parçalar sağlam mı nasıl test ederim adı altında konular açıyor. Orada söylüyoruz zaten nasıl test edeceğini, oradan bakıyor kendisi.

Önerisi olan yok mu ve yeni bir alternatif olarak Teknoquenn var aklımda

Önerisi olan yok mu ve yeni bir alternatif olarak Teknoquenn var aklımda
Bende teknoqueen almayı planlıyorum. Sana önerim itopya stoklarına corsair carbide spec deltanın gelmesi. Şuanki kasasıyla alınamaz çünkü önünde mesh yapılı hiçbir bölüm yok ve hava sirkülasyonu berbat kasanın.Yani karar senin ama ben böyle yapacağım.

Bende teknoqueen almayı planlıyorum. Sana önerim itopya stoklarına corsair carbide spec deltanın gelmesi. Şuanki kasasıyla alınamaz çünkü önünde mesh yapılı hiçbir bölüm yok ve hava sirkülasyonu berbat kasanın.Yani karar senin ama ben böyle yapacağım.
Hocam şuan elimde corsair spec delta var ama psu dnn çıkan kablolar hem çok sert ve çok kaba

Hocam şuan elimde corsair spec delta var ama psu dnn çıkan kablolar hem çok sert ve çok kaba
hmm. bu düşündürdü beni. Kasadan memnun değil misin yani? O kadar önemli mi sence psu kabloları? Ben çok fazla önerildiğini görüyorum da.

hmm. bu düşündürdü beni. Kasadan memnun değil misin yani? O kadar önemli mi sence psu kabloları? Ben çok fazla önerildiğini görüyorum da.
Hocam sistemimdeki parçaları kendim montajladığım için kablolama kısmında aşırı zorlandım kablolar kalın ve telle çevrili sağlam ama ben montajlarken zorlandım. Ve iyi kablolama yapmayınca maalesef kasanın yan kapağı kapanmıyor. Ama kasa genel olarak şık ve çok kibar sevmediğim tek yönü RGB si yetersiz geldi ve kablolama konusunda biraz sıkıntı çıkarması

Geri