Çözüldü✓ Max 5500 Tl ye alınabilecek monitör tavsiyeleri

Reaksiyon skoru
7
Bütçe
5500
Uygun fiyatlı güzel bir monitör arıyorum bütçem pek yok neler önerirsiniz nelere dikkat etmem lazim baktığım bı kaç modeli sizinle paylaşmak istiyorum sizce alınır mı? https://www.hepsiburada.com/monster-aryond-a24-v1-1-24-144-hz-1-ms-hoparlorlu-full-hd-fast-ips-oyuncu-monitoru-p-HBCV00004CD0KJ?magaza=Monster Notebook&sayfa=1&ozellik= yorumlari genel olarak güzel ama şans işi galiba bazılarının ki çok iyiyken bazıları sorunlu https://www.incehesap.com/asus-tuf-...um=referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.5 bunu da gördüm fakat özellikleri iyi mi? anlamıyorum başka tavsiyelere de açığım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler. (Not olarak ekran kartım amd rx6600)

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Va panel kendinisi. Kronik sorunu var mı hatırlamıyorum. Ghosting sorunu vardı ama galiba. Araştırabilirsin.
Not ettim kral bunuda düşüneyim

Atıcam 1 2 tane daha.

Kontrast oranı Samsung daha iyi, yükseklik ayarı yok, HDR10 var ve hoparlör var.

Ayrıca IPS panel.

Acer Nitro da dahil son attıklarım 144hz IPS panel. Acer Nitro ise oc ile 165hz oluyor.

Son düzenleme:
Atıcam 1 2 tane daha.

Kontrast oranı Samsung daha iyi, yükseklik ayarı yok, HDR10 var ve hoparlör var.

Ayrıca IPS panel.

Acer Nitro da dahil son attıklarım 144hz IPS panel. Acer Nitro ise oc ile 165hz oluyor.
Bunlarida ekliyeyim listeme karşılaştiricam hepsini

Uygun fiyatta attığın Ips panel olan asusu alabilirsiniz.

Bütçeyi arttirmaya karar verdim 5500 butcem var 27 inc monitör düşünüyorum f/p monitör onerileriniz varsa alabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,163,334
Üyeler
184,772
Son üye
yigithan01
Geri