Ben olsam bütçeyi artırıp 5600x li apu toplardim5k ya her oyunu oynatabilecek sistem önerisi ve ilerde ram felan arttırıp sağlamlaştırbileceğim
5600g demek istedin herhalde.Ben olsam bütçeyi artırıp 5600x li apu toplardim
En mantıklı olan 5600x toplamak ileri dönük istiyor arkadaş belki ilerde 3060 takacak5600g demek istedin herhalde.
Bütçeyi artırıp 5600x li toplamak en mantıklısı bana göre kendi fikrim5600g demek istedin herhalde.
5600x apu muydu?En mantıklı olan 5600x toplamak ileri dönük istiyor arkadaş belki ilerde 3060 takacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçeyi artırıp 5600x li toplamak en mantıklısı bana göre kendi fikrim
Ekran kartsız topla anlamında demiştim büyütmeye gerek yok herkes kendi fikrini belirtiyor5600x apu muydu?
Her oyunu oynatabilecek sistem o fiyat aralığında yok şuan piyasa bayağı bir pahalı. Valo,cs,lol tarzı oyunları rahatça oynayabileceğin apu sistemler var o fiyat aralığında. Zaten arkadaş yukarda linki atmış ona bakabilirsin.5k ya her oyunu oynatabilecek sistem önerisi ve ilerde ram felan arttırıp sağlamlaştırbileceğim
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun içinaynı işlemciyi kullandım csgo valo düşük ayarlar 200fps veriyor
APU-SEA/ INTEL Core i5 12500/16GB DDR4/500GB M.2 SSD/Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
APU-SEA/ INTEL Core i5 12500/16GB DDR4/500GB M.2 SSD/Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
5600x 3060 ikilisi minimum 13K olur büyük kampanya ileEkran kartsız topla anlamında demiştim büyütmeye gerek yok herkes kendi fikrini belirtiyor
Hocam zaten çok ağır oyunlar değil valo cs tarzı oyunlar anca oynatır o tarzda istemiştim yanlış yazmışım ama arkadaşın attı linkte tam bana uygunHer oyunu oynatabilecek sistem o fiyat aralığında yok şuan piyasa bayağı bir pahalı. Valo,cs,lol tarzı oyunları rahatça oynayabileceğin apu sistemler var o fiyat aralığında. Zaten arkadaş yukarda linki atmış ona bakabilirsin.
dostum n alakası var 5600g li sisteme ekran kartı takılmiyor mu ayrica 5600x ile ekran kartsız nasıl oyniycak adam az akıl mantık apu işlemci lağzımEn mantıklı olan 5600x toplamak ileri dönük istiyor arkadaş belki ilerde 3060 takacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçeyi artırıp 5600x li toplamak en mantıklısı bana göre kendi fikrim
İlerde upgrade yapabilecek sistem arıyormuş arkadaş benim şahsi fikrim en iyi ilerde upgrade yapılacak işlemci 5600x şimdi ekran kartsız toplasa ilerde güzel bir ekran kartı takip 10 numara sistem ayarlar5600x 3060 ikilisi minimum 13K olur büyük kampanya ile