Yeni bir telefon alıcam 7k dan biraz daha fazla olabilir belki oyun çok oynamıyorum arada girip bakıyorum sadece pese falan daha çok kamerası ve bataryası önemli birde 128 gb olsa çok iyi olur telefon öneriniz neler bu özelliklerle
genel olarak berbat telefon alınmaz.
bunu alabilirsin fiyatına göre işlemcisi efsane
olm adam oyun telefonu istemiyor sen oyun telefonu oneriyon
hocam ben şimdi alsam s20 fe yi beni 2025 yılının ortasına kadar idare eder mi oyunlarda filangenel olarak berbat telefon alınmaz.
mobil oyunlar 10 yıldır aynı önümüzdeki 10 yılda değişeceğini düşünmüyorum.hocam ben şimdi alsam s20 fe yi beni 2025 yılının ortasına kadar idare eder mi oyunlarda filan
Oppo Reno 6 modeli var kardeşim bakabilirsin onaYeni bir telefon alıcam 7k dan biraz daha fazla olabilir belki oyun çok oynamıyorum arada girip bakıyorum sadece pese falan daha çok kamerası ve bataryası önemli birde 128 gb olsa çok iyi olur telefon öneriniz neler bu özelliklerle
S20 fe daha iyi
Kesinlikle idare eder ama birazda sana bağlıhocam ben şimdi alsam s20 fe yi beni 2025 yılının ortasına kadar idare eder mi oyunlarda filan
valla a3 beni 1.5 yıl rahat idare etti ama zoomda kasmaya başladı şu anda oyun oynatamıyor allahın izniyle kurtarıcam bu telefondan bu yazS20 fe daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kesinlikle idare eder ama birazda sana bağlı