Güzel ses çıksadan kastınız blue switch mi?güzel bi mekanik klavye olursa çok güzel olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
daha çok böyle güzel ses çıksa çok güzel olur
evetGüzel ses çıksadan kastınız blue switch mi?
internet üzerinden olursa daha iyi olurMedia Markt'ta evvelsi gün görmüştüm blue switchli markasını hatırlamıyorum fiyatı 499 TL olması lazım
bu arkadaşda varda beğenmedi onu başka varmı bildiğinGamepower Calypso Su Geçirmez Optik Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Yok bence red switchden bahsediyor olabilir blue switchli tak tak bir süre sonra rahatsız ediciGüzel ses çıksadan kastınız blue switch mi?
Gamepower harici bu bütçede zor hocam.evet
internet üzerinden olursa daha iyi olur
bu arkadaşda varda beğenmedi onu başka varmı bildiğin
https://www.incehesap.com/gamepower-calypso-su-gecirmez-gaming-oyuncu-klavye-fiyati-45406/ bunu öneririm şuan kullanıyorum gayet memnunum. bendeki red switch biraz sessiz. bide Blue switch var o biraz daha sesli. ama kırmızı bana yetiyor. DA-ARŞİVİ youtube videolarında Abdullah abinin videosuna bak derim tabi kararsız kalırsan.güzel bi mekanik klavye olursa çok güzel olur
donanım arşivi geçen asusun ekipmanlarına indirim yapmıştı en az iki çeşit mekanik klavye paylaştı kaçırman yazık olmuş.güzel bi mekanik klavye olursa çok güzel olur