El capitanArkadaşlar 6000 TL'ye Sistem arıyorum önerilerinizi bekliyorum R5 3600 olursa işlemci iyi olur. İyi günler.
İşlemciyi 3600 yapıp SSD yi değiştirir sen çok iyi olurTeknobiyotik P1 Version 2020 - AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz, RX560 4GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
El capitan
El Capitan | Intel i7 12700KF | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 7700 XT 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Yukarda söyledim ya kanka, Asus TUF ekran kartlarına hiç güvenmiyorum o yüzden almıcam şuanlık eğer XFX ya da Sapphire RX 5600XT yeniden stoklara gelirse direkt alıcam.El capitana bak brom.
Doğru tuf olmuş kart yeni gördüm şunun işlemcisini 3600 yapRyzen 5 3600 kalmamış :/.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onu düşünüyordum aslında RX 5600XT ile mis gibi olur demiştim ama sabah baktığımda +300 TL artmıştı fiyatı ve ekran kartı Asus TUF olmuştu o yüzden kararımı değiştirdim.
Bu konuya bir göz at derim dostum. Kendin toplayabilirsin.Yukarda söyledim ya kanka, Asus TUF ekran kartlarına hiç güvenmiyorum o yüzden almıcam şuanlık eğer XFX ya da Sapphire RX 5600XT yeniden stoklara gelirse direkt alıcam.