https://www.n11.com/urun/wd-green-sn350-wds480g2g0c-480-gb-24001650-mbs-m2-nvme-ssd-2121258 Öneririm. WD Green serisi üzmezEkran kartım RX 6600 XT
İşlemcim i3-12100F
Anakartım H610M-A
Bunlara uygun Kasa,PSU ve M2 SSD Arıyorum Önerilerinizi bekliyorum
Bütçem 6000 TL
WD blue mi green mi iyi yada arasındaki fark nedir? bende şuan Purple HDD var sanırım o güvenlik içinhttps://www.n11.com/urun/wd-green-sn350-wds480g2g0c-480-gb-24001650-mbs-m2-nvme-ssd-2121258 Öneririm. WD Green serisi üzmez
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C2JMTX2J/ref=asc_df_B0C2JMTX2J1715594640000 Tam fiyat performans kasası. Öneririm.
Wd sn için demedim onda yok diğer arkadaşın bıraktı kioxia modeli için dedim dram konusunu.Bunda dram olduğuna emin miyiz? Forumda çok detaylı bir rehber var sanki orda dram yok diyordu ve ben takip listemden çıkarmıştım.
Sorduklarınızın hepsi olur aslında günlük kullanımda oyun ve net amaçlı windows çoğu bilinen marka m2 de sorunsuz çalışır. Sorduklarınızın arasında dram bir tek kioxia modelinde var ama onda da okuma yazma diğerlerine göre düşük. Normal kullanımda biribirlerinden farkı yok.Hocam Kasa olarak DeepCool alacağım gibi ama SSD konusunda kararsızım Kingston,Kioxia,XPG,Western Digital hangisini önerirsiniz ASUS H610M-A Anakartım ve Windows 11 Kurucam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada hem 512 GB hemde 1TB alacağım
Anakarta uyarmı peki H610M-AWd sn için demedim onda yok diğer arkadaşın bıraktı kioxia modeli için dedim dram konusunu.
Sorduklarınızın hepsi olur aslında günlük kullanımda oyun ve net amaçlı windows çoğu bilinen marka m2 de sorunsuz çalışır. Sorduklarınızın arasında dram bir tek kioxia modelinde var ama onda da okuma yazma diğerlerine göre düşük. Normal kullanımda biribirlerinden farkı yok.
wd greenden uzak durun en zayıf serisi wd nin tbw oranı falan çok düşük o seride wn blue alınır. Yukarda öneride bulundum çok sorarsanız çoğu kişiye kafanız karışır hiç bir şey almazsınız belirtiyim.
Önerileri son kez tekrarlayım xpg nin yukardaki modeli - wd sn 580 - kioxia g2 / g3 modelleri. Veya kingston nv2/3 modelleri bunların hepsinin fiyatı uygundur. İşinizi görür.
Maalesef alamadım bu ay alacağım peki sizin önerileriniz varmı M2 SSD olarak?
Blue daha iyi hocam, Blue performans olarak geçiyor ve green ortalama tüketici serisi. Gönderirken kafam karışmış.WD blue mi green mi iyi yada arasındaki fark nedir? bende şuan Purple HDD var sanırım o güvenlik için
Şöyle bir şey daha sorayım kingston mu bu mu?Blue daha iyi hocam, Blue performans olarak geçiyor ve green ortalama tüketici serisi. Gönderirken kafam karışmış.
Bunu alın. Okuma ve yazma hızları neredeyse 4 kat daha iyi. Önceden gönderdiğim M2'yi almayın
Şöyle bir şey daha sorayım kingston mu bu mu?
İkiside güzel, ikiside yeni model, ikiside üzmez. Hangisine sıcak bakıyorsan al geç
Blue daha iyi hocam, Blue performans olarak geçiyor ve green ortalama tüketici serisi. Gönderirken kafam karışmış.
Bunu alın. Okuma ve yazma hızları neredeyse 4 kat daha iyi. Önceden gönderdiğim M2'yi almayın
Wd sn için demedim onda yok diğer arkadaşın bıraktı kioxia modeli için dedim dram konusunu.
Sorduklarınızın hepsi olur aslında günlük kullanımda oyun ve net amaçlı windows çoğu bilinen marka m2 de sorunsuz çalışır. Sorduklarınızın arasında dram bir tek kioxia modelinde var ama onda da okuma yazma diğerlerine göre düşük. Normal kullanımda biribirlerinden farkı yok.
wd greenden uzak durun en zayıf serisi wd nin tbw oranı falan çok düşük o seride wn blue alınır. Yukarda öneride bulundum çok sorarsanız çoğu kişiye kafanız karışır hiç bir şey almazsınız belirtiyim.
Önerileri son kez tekrarlayım xpg nin yukardaki modeli - wd sn 580 - kioxia g2 / g3 modelleri. Veya kingston nv2/3 modelleri bunların hepsinin fiyatı uygundur. İşinizi görür.
Szdeki anakart DDR 5 olan mı h 610 ? Onun özelliklerine bakınca çift slotta 4.0 destekliyor yani gen 4 m2 uyar. Anakart ddr4 olansa onlar sitesinde gen 3 m2 desteklediğini belirtiyor asus. PCle 3.0 gözüküyor. Anakartı tam olarak DDR kaç onu belirtn siz.Anakarta uyarmı peki H610M-A