Neler Yeni

Kasa, PSU, SSD Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sinan Ayberk

Rality

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yakupcan Kaya

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Erhan Akçay
Bunda dram olduğuna emin miyiz? Forumda çok detaylı bir rehber var sanki orda dram yok diyordu ve ben takip listemden çıkarmıştım.
Wd sn için demedim onda yok diğer arkadaşın bıraktı kioxia modeli için dedim dram konusunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Kasa olarak DeepCool alacağım gibi ama SSD konusunda kararsızım Kingston,Kioxia,XPG,Western Digital hangisini önerirsiniz ASUS H610M-A Anakartım ve Windows 11 Kurucam

Bu arada hem 512 GB hemde 1TB alacağım
Sorduklarınızın hepsi olur aslında günlük kullanımda oyun ve net amaçlı windows çoğu bilinen marka m2 de sorunsuz çalışır. Sorduklarınızın arasında dram bir tek kioxia modelinde var ama onda da okuma yazma diğerlerine göre düşük. Normal kullanımda biribirlerinden farkı yok.

wd greenden uzak durun en zayıf serisi wd nin tbw oranı falan çok düşük o seride wn blue alınır. Yukarda öneride bulundum çok sorarsanız çoğu kişiye kafanız karışır hiç bir şey almazsınız belirtiyim.

Önerileri son kez tekrarlayım xpg nin yukardaki modeli - wd sn 580 - kioxia g2 / g3 modelleri. Veya kingston nv2/3 modelleri bunların hepsinin fiyatı uygundur. İşinizi görür.

Son düzenleme:

Rality

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yakupcan Kaya
Wd sn için demedim onda yok diğer arkadaşın bıraktı kioxia modeli için dedim dram konusunu.

Sorduklarınızın hepsi olur aslında günlük kullanımda oyun ve net amaçlı windows çoğu bilinen marka m2 de sorunsuz çalışır. Sorduklarınızın arasında dram bir tek kioxia modelinde var ama onda da okuma yazma diğerlerine göre düşük. Normal kullanımda biribirlerinden farkı yok.

wd greenden uzak durun en zayıf serisi wd nin tbw oranı falan çok düşük o seride wn blue alınır. Yukarda öneride bulundum çok sorarsanız çoğu kişiye kafanız karışır hiç bir şey almazsınız belirtiyim.

Önerileri son kez tekrarlayım xpg nin yukardaki modeli - wd sn 580 - kioxia g2 / g3 modelleri. Veya kingston nv2/3 modelleri bunların hepsinin fiyatı uygundur. İşinizi görür.
Anakarta uyarmı peki H610M-A

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sinan Ayberk

Rality

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yakupcan Kaya

Rality

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yakupcan Kaya
İkiside güzel, ikiside yeni model, ikiside üzmez. Hangisine sıcak bakıyorsan al geç
Blue daha iyi hocam, Blue performans olarak geçiyor ve green ortalama tüketici serisi. Gönderirken kafam karışmış.
Bunu alın. Okuma ve yazma hızları neredeyse 4 kat daha iyi. Önceden gönderdiğim M2'yi almayın

1733854493598.png
Bunları aldım umarım memnun kalırım

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Erhan Akçay
Anakarta uyarmı peki H610M-A
Szdeki anakart DDR 5 olan mı h 610 ? Onun özelliklerine bakınca çift slotta 4.0 destekliyor yani gen 4 m2 uyar. Anakart ddr4 olansa onlar sitesinde gen 3 m2 desteklediğini belirtiyor asus. PCle 3.0 gözüküyor. Anakartı tam olarak DDR kaç onu belirtn siz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,858
Üyeler
164,061
Son üye
MelihKabak
Top Bottom