Neler Yeni

Max 6k monitör önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Furkan BİLİR
samsung ve lg piyasaya panel üreten firmalar kardeşim bütün firmaların panalleri bu iki markadan çıkıyor güzel monitör
VA panel olduğu için öyle demiş arkadaş ki bencede bu tazeleme oranlarında mecbur olmadığı için VA panelden uzak durmalı ips çok daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum niye y27 alsın hiçbir + - si yok sadece 27 inc 4.6cm için fiyat farkına degmez
Haklısın dostum sadece alternatif sunmak için önerdim ben büyük ekrandan daha rahat oynuyorum o yüzden bende rahatsız etmiyor ama evet 1080p için pek iyi olmayabilir göreceli durum.

yigicat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yiğitcan Küçük
VA panel olduğu için öyle demiş arkadaş ki bencede bu tazeleme oranlarında mecbur olmadığı için VA panelden uzak durmalı ips çok daha iyi

Haklısın dostum sadece alternatif sunmak için önerdim ben büyük ekrandan daha rahat oynuyorum o yüzden bende rahatsız etmiyor ama evet 1080p için pek iyi olmayabilir göreceli durum.
27inc bence 2k için uygun, 1080p için bence iyi olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Furkan BİLİR
27inc bence 2k için uygun, 1080p için bence iyi olmaz.
Evet bu senin tercihine bağlı.

bunu alman daha mantıklı olacaktır senin için hem ips hem 165hz (o.c ile 180hz) ve 0.5ms. Ayrıca donanım arşivi detaylı incelemesini panel ölçümlerini yapmıştı, fiyatına göre çok iyi değerleri var.

yigicat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yiğitcan Küçük
Evet bu senin tercihine bağlı.

bunu alman daha mantıklı olacaktır senin için hem ips hem 165hz (o.c ile 180hz) ve 0.5ms. Ayrıca donanım arşivi detaylı incelemesini panel ölçümlerini yapmıştı, fiyatına göre çok iyi değerleri var.
Herkes bunu öneriyor ne gibi artıları var?

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Furkan BİLİR
Herkes bunu öneriyor ne gibi artıları var?
Hem kalite olarak iyi ki gidip mağazada görme şansım oldu gerçekten kaliteli hemde fiyatına göre özellikleri iyi ve bazı markalar gibi yalandan değerler değil cidden o değerlere ulaşabiliyor bu fiyatlarda böylesine kalite çok iyi. Bende yakın zamanda monitör almayı düşünüyorum eğer fiyat avantajını korursa lenovo legion serisinden bir model tercih edeceğim.

Hem kalite olarak iyi ki gidip mağazada görme şansım oldu gerçekten kaliteli hemde fiyatına göre özellikleri iyi ve bazı markalar gibi yalandan değerler değil cidden o değerlere ulaşabiliyor bu fiyatlarda böylesine kalite çok iyi. Bende yakın zamanda monitör almayı düşünüyorum eğer fiyat avantajını korursa lenovo legion serisinden bir model tercih edeceğim.
Ayrıca genelde bu fiyatlara 144hz 1ms monitörler var hem Lenovo kaliteli hemde daha iyi değerler sunuyor. Excalibur, GameBooster, Monster gibi markalardan uzak durmanın öneririm çünkü yazılımsal olarak eksikleri var ve vaat ettikleri değerleri veremeyebiliyorlar. Daha ucuz diye o tarz yerlere kayma kesinlikle.

yigicat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yiğitcan Küçük

Ayrıca genelde bu fiyatlara 144hz 1ms monitörler var hem Lenovo kaliteli hemde daha iyi değerler sunuyor. Excalibur, GameBooster, Monster gibi markalardan uzak durmanın öneririm çünkü yazılımsal olarak eksikleri var ve vaat ettikleri değerleri veremeyebiliyorlar. Daha ucuz diye o tarz yerlere kayma kesinlikle.
Neyse bunu bugün almayı düşünüyorum, bakalım .Peşin fiyatına 3 taksitle

yigicat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yiğitcan Küçük
Lenovo legion r-25i-30 modelini aldım kargoda bekliyorum.

yigicat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yiğitcan Küçük

Hocam geldi ama ana menüyü açamıyorum nasıl gireceğim menüye

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Furkan BİLİR
1000081817.jpg

Bu tuşları denediniz mi hocam en alttaki büyük olan power tuşudur muhtemelen mavi şey joystick gibi duruyor sağa sola yukarı aşağı hareket için. Siz yine de tüm tuşların işlevini deneyin hocam kılavuzdan da bakabilirsiniz.

Ayrıca driver kurulumunu da unutmayınız hocam

yigicat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yiğitcan Küçük
Alıntıyı görüntüle
Bu tuşları denediniz mi hocam en alttaki büyük olan power tuşudur muhtemelen mavi şey joystick gibi duruyor sağa sola yukarı aşağı hareket için. Siz yine de tüm tuşların işlevini deneyin hocam kılavuzdan da bakabilirsiniz.

Şu an açtım ama ps3 e bağlı henüz pcyi toplayamadim

Alıntıyı görüntüle

Bide ps3 de hafif çamur gibi olması normal mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Furkan BİLİR

Bide ps3 de hafif çamur gibi olması normal mi
Ps3 ile ilgil pek bir bilgim yok hocam yani ondan dolayı olur mu bilmiyorum ama oyun ayarlarina bakabilirsiniz yeni bir ekran algılayınca çözünürlük değişmiş olabilir 16:9 1920x1080 olduğundan emin olun. Oyun ayarlarından dolayı degilse monitör menüsünün resmini atar mısınız

yigicat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yiğitcan Küçük
Ps3 ile ilgil pek bir bilgim yok hocam yani ondan dolayı olur mu bilmiyorum ama oyun ayarlarina bakabilirsiniz yeni bir ekran algılayınca çözünürlük değişmiş olabilir 16:9 1920x1080 olduğundan emin olun. Oyun ayarlarından dolayı degilse monitör menüsünün resmini atar mısınız
Kutusuna kaldırmıştım hocam
Ps3 ile alakalı gibi bence

Kutusuna kaldırmıştım hocam
Ps3 ile alakalı gibi bence
Eski konsol sonuçta

Top Bottom