Neler Yeni

Max 70 k ya hangi telefon almaliyım

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Kutluhan bayrakcı
Bütçe
70000
Kamera ekran ve pil süresi ni çok önemsiyorum. Oyun oynamıyorum fakat basit canva tasarımı veya video düzenleme yapiyorum a 50 s20 fe kullandım sizce fiyat farkıni verip 15 pro alınır mı? yoksa s24 + yada ultramı tercih edilmeli 6 7 yıl kullanmak istiyorum

Starlex

80+ Silver
Kamera ekran ve pil süresi ni çok önemsiyorum. Oyun oynamıyorum fakat basit canva tasarımı veya video düzenleme yapiyorum a 50 s20 fe kullandım sizce fiyat farkıni verip 15 pro alınır mı? yoksa s24 + yada ultramı tercih edilmeli 6 7 yıl kullanmak istiyorum
S24+ mantıklı bir telefonada o kadar para baymayada gerek yok onun yerine o bütçeye render bilgisayarı kurarız sana

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Kutluhan bayrakcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ip
Iphonelerde pil sağlığı ile ilgili problemler duydum bu nekadar gerçek
Mesaj otomatik birleştirildi:

S24+ mantıklı bir telefonada o kadar para baymayada gerek yok onun yerine o bütçeye render bilgisayarı kurarız sana
Exynos pili 1 günden erken bitirtirmi kablosus kulaklık ve dışarıda navigasyonu çok kullanıyorum

Starlex

80+ Silver
Ip

Iphonelerde pil sağlığı ile ilgili problemler duydum bu nekadar gerçek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Exynos pili 1 günden erken bitirtirmi kablosus kulaklık ve dışarıda navigasyonu çok kullanıyorum
15 pro max ten daha fazla batarya kapasitesi var

turlikat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Turan Durmaz
Hocam 3 tane androit alacak diye 23ün baz versyonu dışında düşünmüyorum. Fakat 27 30 k vereceksemde 3 yıldan daha fazla kullanmak isterim
Güncellemeye çok takıyorsunuz bu cihazlar ios değil android kendi cihazımda bile A11 ile kullanıyorum A13 var ama yüklemiyorum batarya performansı düşmesin ve birkaç sebepten dolayı ayrıca bende yeni cihaz bakıyorum kendime bunu da anneme vereceğim oda en az 3 yıl kullanacak her hangi bir donanımsal sıkıntı olmaz ise size tavsiyen donanım özelliklerine önem veriniz.

Atemix38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Atemix38

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,680
Üyeler
165,566
Son üye
Haluk Kaplan
Top Bottom