şahin doğan
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 12,413
malzeme kalitesi kötü demedim s20 fe den kötü dedim. ekran konusunu atlamışım ama istediği kadar iyi bir ıps ekran olsun en kötü amoled en iyi ıps ekrandan iyidir. sd 865 varken dimensity 1100 seçmek mantıksız harika bir soğutması olsa bile sonuç olarak performans olarak sd 865 in gerisinde kalıyorKullandığım için kötü diyemem. Soğutma yönünden o işlemciden daha efektif kullanılabiliyor. Ve ekranı IPS lc olmasına rağmen yinede parlaklığı kötü gelmedi bana. Gün ışığında görüş zorlaşıyor ama sorun yaratmıyor. 67w kendi içinden şarj aleti çıkıyor.
Ve malzeme kalitesi kötü değil. Plastik ama yinede adi bir plastik değil.
Ama kamera konusunda haklısın.
Post automatically merged:
birde yazılım konusuna girersek ortalık iyice karışır xiaomi nin telefonlarına 1 kere bile sorunsuz bir yazılım sunamadığını düşünürsek samsung s20 fe her konuda tokatlıyormalzeme kalitesi kötü demedim s20 fe den kötü dedim. ekran konusunu atlamışım ama istediği kadar iyi bir ıps ekran olsun en kötü amoled en iyi ıps ekrandan iyidir. sd 865 varken dimensity 1100 seçmek mantıksız harika bir soğutması olsa bile sonuç olarak performans olarak sd 865 in gerisinde kalıyor