Max 70K sistem tavsiyesi

Ekler

• IMG_4039.webp
    IMG_4039.webp
    116.6 KB · Hit: 16
7800x3d + 9070xt 64.5k + monitör 7.5k 72k yapıyor soğutucu yeterli olmayacaktır iyzico parolapara indirimini monitörde kullanırsanız 1.5-2k indirim olur 1.6k ya da phantom spirit alırsınız 72k ya yine gelmiş olur.

işte bu ya abi 7800x3dli miss

Kutulu, fanlı geliyor pahalı olan
şoyle oldu. seninki 64.500 du benim yaptigim 67bin oldu. sen rami 6000 mhzden dusuk yapmissin ben 6000 mhz cl30 sectim, ssdyi de biraz yukselttim sogutuculu ve daha yuksek okuma/yazmalisini aldim. sence değer mi aradaki 2500 tl farka? en kötü monitor ve islemci sogutucu ile 75k ya cikacagim onumuzdeki 1 ay kemer sıkıp :D

Ekler

• IMG_4040.webp
    IMG_4040.webp
    134 KB · Hit: 10
şoyle oldu. seninki 64.500 du benim yaptigim 67bin oldu. sen rami 6000 mhzden dusuk yapmissin ben 6000 mhz cl30 sectim, ssdyi de biraz yukselttim sogutuculu ve daha yuksek okuma/yazmalisini aldim. sence değer mi aradaki 2500 tl farka? en kötü monitor ve islemci sogutucu ile 75k ya cikacagim onumuzdeki 1 ay kemer sıkıp :D
soğutucu onu alma thermalright phantom spirit al bari kampanya ile ucuza geliyordu gaminggende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu sistemi bir yere bağlı kalmadan toplasan daha ucuza gelmez mi

soğutucu onu alma thermalright phantom spirit al bari kampanya ile ucuza geliyordu gaminggende

bu sistemi bir yere bağlı kalmadan toplasan daha ucuza gelmez mi
denemek lazim gelebilir bir bakayım

ama muhtemelen 1000-2000 lira da kasayi kurdurmaya verecegim o sekilde yaparsam cunku hic bilmiyorum o işi

ama muhtemelen 1000-2000 lira da kasayi kurdurmaya verecegim o sekilde yaparsam cunku hic bilmiyorum o işi
video izleyerekte kurarsınız ki 1 2kya kurdursanız bile yine ucuza gelebilir :)

Kasayı msi 750w yapın. Deepcool 700w yetmez muhtemelen.

video izleyerekte kurarsınız ki 1 2kya kurdursanız bile yine ucuza gelebilir :)
denedim bu arada. thermalright phantom spirit dahil bugunkü fiyatı ayrı ayrı toplarsam tam 70k ediyor monitör hariç, siteden hazır alınca da dışardan soğutucuyla birlikte 70k ediyor tamamen aynı

Kasayı msi 750w yapın. Deepcool 700w yetmez muhtemelen.
öyle yaptım ama biraz baktığım kadarıyla 9070 xt + 7800x3d için minimum 850w gold öneriyor insanlar. 720w bronz ile sıkıntı çeker miyim?

denedim bu arada. thermalright phantom spirit dahil bugunkü fiyatı ayrı ayrı toplarsam tam 70k ediyor monitör hariç, siteden hazır alınca da dışardan soğutucuyla birlikte 70k ediyor tamamen aynı

öyle yaptım ama biraz baktığım kadarıyla 9070 xt + 7800x3d için minimum 850w gold öneriyor insanlar. 720w bronz ile sıkıntı çeker miyim?
750w bronz*

750w bronz*
Önerilen 750w 9070xt için belli bir süre sonra değiştirilebilir. Alternatiflerde 850w cougar kasa var ama o da 3k daha fazla.

Önerilen 750w 9070xt için belli bir süre sonra değiştirilebilir. Alternatiflerde 850w cougar kasa var ama o da 3k daha fazla.
bu hazir sistemi kendim ayri ayri toplayinca da ayni ucrete denk geliyor. belki oyle yapip uyguna 850w bir psulu kasa alabilirim. ugrastigin icin tesekkur ediyorum hocam. hayirli geceler.

mesela dediğin kasa+ psu ve ssd ye baktım inanılmaz fiyat/performans ama hiç duymadığım markalar iyi markalar mıdır sorun çıkarır mı diye tereddüt ediyorum
Sorun çıkarmaz önce ben detaylı araştırdım mesela psu c+

Ram hynix a çipi

Soğutucu ben kullanıyorum mesela forumdada çok insan menmun

gibi gibi

Sorun çıkarmaz önce ben detaylı araştırdım mesela psu c+

Ram hynix a çipi

Soğutucu ben kullanıyorum mesela forumdada çok insan menmun

gibi gibi
Hocam 7800x3d ve 9070xtye MSI 750W MAG A750BN PCIE5 80+ Bronze yeter mi sizce c tier olarak geçiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,188
Üyeler
175,175
Son üye
yunemre
Geri