Arkadaşlar durumlar malum ekran kartları uçmuş gitmiş ne yapacağımı bilemiyorum görüşlerinizi almak isterim.
Dostum SSD yi A2000 500 GB M2 yapsam nasil olur?Rami 2 tane yapın yani 16gb olsunPollux 3T10-GTX1650 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T10-GTX1650 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
SSDyi patriot burst 480gb yapın.
Çok daha iyi olurDostum SSD yi A2000 500 GB M2 yapsam nasil olur?
Bide işlemci biraz düşük geldi i3 nebileyim pek mantıklı gelmiyor i5 felan olsa neysede...Rami 2 tane yapın yani 16gb olsunPollux 3T10-GTX1650 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T10-GTX1650 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
SSDyi patriot burst 480gb yapın.
Bulamadım öyle sistem malesef ki.Bide işlemci biraz düşük geldi i3 nebileyim pek mantıklı gelmiyor i5 felan olsa neysede...
Ryzen de durum nedir? Apu sistem vesaire yada gene bu tarz bir sistemBulamadım öyle sistem malesef ki.
Onlarda da farklı değil, eğer isterseniz toplama dizebilirsiniz 11400 ile içindeki apuyla biraz idare edip bütçe oluşunca rtx 3060 gibi bir kartı takabilirsiniz. Ben şahsen birkaç haftaya öyle bir sistem diizcem en azından ileriye dönük olacak.Ryzen de durum nedir? Apu sistem vesaire yada gene bu tarz bir sistem
İ5 11400 ün performansı nasıl mesela bannerlordda ortalama ayarlarda vesaire kaç FPS görüyorsunOnlarda da farklı değil, eğer isterseniz toplama dizebilirsiniz 11400 ile içindeki apuyla biraz idare edip bütçe oluşunca rtx 3060 gibi bir kartı takabilirsiniz. Ben şahsen birkaç haftaya öyle bir sistem diizcem en azından ileriye dönük olacak.
Tatmin edici fpsler görüceğiniz zannetmiyorum, neticede uhd graphics, cs lol dota valorant gibi oyunlarda kurtarır.İ5 11400 ün performansı nasıl mesela bannerlordda ortalama ayarlarda vesaire kaç FPS görüyorsun
Peki onerdiginiz sistemde suanki yeni oyunları rahat rahat oynayabilir miyim?Tatmin edici fpsler görüceğiniz zannetmiyorum, neticede uhd graphics, cs lol dota valorant gibi oyunlarda kurtarır.
Rdr2 Cyberpunk Valhalla gibi oyunlarda lowda kurtarır, cyberpunkta 720pde anca kurtarır. 6200tl verip böyle oyun performansı almak çok komik gerçekten ama piyasa o kadar kötü ki bu pc bile f/p olarak nitelendiriliyor. 1 yıl önce bu fiyata r5 3600 5600xt li sistem diziliyordu rahat bir şekildePeki onerdiginiz sistemde suanki yeni oyunları rahat rahat oynayabilir miyim?
bu yüzden ekran kartına para gömmek yerine piyasa düzelene kadar uhd 730 la idare edicem lol cs falanRdr2 Cyberpunk Valhalla gibi oyunlarda lowda kurtarır, cyberpunkta 720pde anca kurtarır. 6200tl verip böyle oyun performansı almak çok komik gerçekten ama piyasa o kadar kötü ki bu pc bile f/p olarak nitelendiriliyor. 1 yıl önce bu fiyata r5 3600 5600xt li sistem diziliyordu rahat bir şekilde
Sistem gereksinimleri yetiyor fps için varsa videolara bakınİ5 11400 ün performansı nasıl mesela bannerlordda ortalama ayarlarda vesaire kaç FPS görüyorsun