Neler Yeni

Max. 8.000TL İphone Önerisi

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
SE2020 pilden dolayı almam benim için yeterli değil
Kanka bizzat abimde var. Çıktığı zamandan beri kullanıyor ve sabah şarjdan çıkartıyor (7.30 gibi), işten eve geldiğinde (6.30) %25 falan kalmış oluyor. Ek olarak abim çalıştığı yerde genelde boşta durduğundan film falan açıyor telefondan, yani aktif kullandığını söyleyebilirim.

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Dediklerinizin hepsine katılıyorum ancak bu fiyat bandında Android almak daha mantıklı şahsen. [S20 FE (SD)]
S20FE modeli artık eskide kaldı hocam skn olarak android 13 alacak ve daha güncelleme almayacak yoksa geçmeyi planladığım telefon oydu ben her yıl telefon değişmiyorum malum ekonomide belli yani o yüzden uzun süre guncelleme alacak bir telefon alacağım bu konuda apple daha iyi zaten

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
S20FE modeli artık eskide kaldı hocam skn olarak android 13 alacak ve daha güncelleme almayacak yoksa geçmeyi planladığım telefon oydu ben her yıl telefon değişmiyorum malum ekonomide belli yani o yüzden uzun süre guncelleme alacak bir telefon alacağım bu konuda apple daha iyi zaten
En mantıklı model SE 2022. Bütçe arttırma şansınız var mı?

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Kanka bizzat abimde var. Çıktığı zamandan beri kullanıyor ve sabah şarjdan çıkartıyor (7.30 gibi), işten eve geldiğinde (6.30) %25 falan kalmış oluyor. Ek olarak abim çalıştığı yerde genelde boşta durduğundan film falan açıyor telefondan, yani aktif kullandığını söyleyebilirim.
Ben se almayı planladım ama tasarım olarak hoşuma gitmiyor o yüzden pek sıcak bakmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

En mantıklı model SE 2022. Bütçe arttırma şansınız var mı?
Bütçe arttırabilirim ama biriktirmem gerek ve o zamana kadar fiyatlar uçar büyük ihtimalle apple yine bir zam getirir

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Ben se almayı planladım ama tasarım olarak hoşuma gitmiyor o yüzden pek sıcak bakmıyorum
Anladım, iPhone 8 kasası olduğundan sıcak bakmaman normal. Bana sorsan eski tipi aşırı seviyorum ama bazıları da sevmiyor. O zaman iPhone modelleri arasında SE 2 ve SE 3'ü ele. XR veya XS/ Max kovala derim.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Bütçe arttırabilirim ama biriktirmem gerek ve o zamana kadar fiyatlar uçar büyük ihtimalle apple yine bir zam getirir
Geriye XS Max kalıyor..

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Anladım, iPhone 8 kasası olduğundan sıcak bakmaman normal. Bana sorsan eski tipi aşırı seviyorum ama bazıları da sevmiyor. O zaman iPhone modelleri arasında SE 2 ve SE 3'ü ele. XR veya XS/ Max kovala derim.
Bende öyle düşündüm aslına bakarsan eski tip modeller benimde hosuma gidiyor se 2 veya 3 8plus boyutunda olsa alırdım açıkcası tasarımı hoşuma gidiyor çünkü

Geriye XS Max kalıyor..
Yani Xr Xs Max Ve 11 Var 11 bulmak zor zaten Bakacam iyi bi araştırmam gerek

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
2. el temiz iphone 11'den daha iyi bir seçenek pek yok gibi.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
gecenlerde yurtdışı teller ile ilgili konu acmıştım yanıtlardan sonra düşünmedim bile ama sonra TR iphonelar cok pahalı geldi ve şimdi tekrar yurtdışı düşünüyorum ve öyle alacağım galiba eğer sende dert etmeyeceksen o paraya sıfır cihazlar alır kullanırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,187
Üyeler
161,267
Son üye
mrz31
Top Bottom