Neler Yeni

Max 850 TL'ye mekanik klavye tavsiyesi

En0cH_03

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enoch
Şu anki klavyem baya eskidi ben de almışken uzun süre kullanabileceğim bir klavye arıyorum. Şahsen baya araştırmam sonucunda ''Monster Pusat K3 Pro Mekanik RGB Oyuncu Klavyesi''ni almayı düşünüyorum.
Önerebileceğiniz daha iyi klavyeler var mı ya da bu klavyeye 850 tl vermek mantıklı mı?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,013
İsim
Oğuz Oğuz
Şu anki klavyem baya eskidi ben de almışken uzun süre kullanabileceğim bir klavye arıyorum. Şahsen baya araştırmam sonucunda ''Monster Pusat K3 Pro Mekanik RGB Oyuncu Klavyesi''ni almayı düşünüyorum.
Önerebileceğiniz daha iyi klavyeler var mı ya da bu klavyeye 850 TL vermek mantıklı mı?

En0cH_03

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enoch
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,013
İsim
Oğuz Oğuz
Önerebileceğiniz daha iyi klavyeler var mı ya da bu klavyeye 850 TL vermek mantıklı mı?
Şimdi gördüm ben monster pusat k3 pro red switch kullandım.
3 deda tuşu bozuldu bende illAllah edip asus almıştım.
Ben kesinlikle önermiyorum.
Yazın 350₺’ye falan satıp kurtulmuştum.

Şuna bak birde;

En0cH_03

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enoch
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi gördüm ben monster pusat k3 pro red switch kullandım.
3 deda tuşu bozuldu bende illAllah edip asus almıştım.
Ben kesinlikle önermiyorum.
Yazın 350₺’ye falan satıp kurtulmuştum.

Şuna bak birde;

Kral önerin için teşekkürler tam emin olamamakla birlikte monstera yakın hissettim, monsterın red switch olması artısı ama kronik sıkıntıları var denmesi yüzünden de ikisi arasında çok kararsız kaldım. Bunu ayrı bir başlıkta açıcam ikisinden birinde karar kılarım herhalde, xpgnin switchleri daha kaliteli diye okudum bir çok yerde ama blue olması biraz eksi ve multimedya tuşları vs...

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kral önerin için teşekkürler tam emin olamamakla birlikte monstera yakın hissettim, monsterın red switch olması artısı ama kronik sıkıntıları var denmesi yüzünden de ikisi arasında çok kararsız kaldım. Bunu ayrı bir başlıkta açıcam ikisinden birinde karar kılarım herhalde, xpgnin switchleri daha kaliteli diye okudum bir çok yerde ama blue olması biraz eksi ve multimedya tuşları vs...
Bu fiyata xpg varken monster düşünmen gereksiz olur bilek desteği malzeme ve switch kalitesi xpg'de kat kat iyi ayrıca blue switch eksi değildir red switchte tuşa bastığını hissetmiyorsun geri tepme yok membrane klavyeden farkı yok bana göre

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,013
İsim
Oğuz Oğuz
Ben monstet almazdım karar senin

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,013
İsim
Oğuz Oğuz
Tavsiye için teşekkürler biraz araştırmam sonucunda XPG'yi tercih etmeye karar verdim. Red Switch olsa daha güzel olurdu ama Blue'yu da denemiş olurum.
Hayırlı olsun :D

tyrantrex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
can çalık
Instagram
cancaliks
Twitter
acancalik
Fiyatına göre "XPG SUMMONER" gayet iyi bir klavye. Cherry MX kullanması o fiyat bandında mükemmel.

En0cH_03

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enoch
Top Bottom