Neler Yeni

Max 850 TL'ye mekanik klavye tavsiyesi

tyrantrex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
can çalık
Instagram
cancaliks
Twitter
acancalik
Red switch versiyonu da var lakin arada kampanyasız fiyatlarında oynamalar olabiliyor yakalamak önemli olan. İtopya'da sık sık indirime giriyor .

seloyldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seloyldz
Şu anki klavyem baya eskidi ben de almışken uzun süre kullanabileceğim bir klavye arıyorum. Şahsen baya araştırmam sonucunda ''Monster Pusat K3 Pro Mekanik RGB Oyuncu Klavyesi''ni almayı düşünüyorum.
Önerebileceğiniz daha iyi klavyeler var mı ya da bu klavyeye 850 TL vermek mantıklı mı?

En0cH_03

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enoch
Red switch versiyonu da var lakin arada kampanyasız fiyatlarında oynamalar olabiliyor yakalamak önemli olan. İtopya'da sık sık indirime giriyor .
İtopya'da red switch yok, gelir mi o konuda da bir fikrim yok. Sence indirm beklemeli miyim yakın zamanda yoksa şimdi almalı mıyım? Red ile arasında 400 TL oynuyor diğer sitelerde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

XPG'yle aynı kulvarda değil ama daha düşük bütçe için uygun.

Son düzenleme:

tyrantrex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
can çalık
Instagram
cancaliks
Twitter
acancalik
Bana soracak olursanız Cherry kalitesini denemenizi öneririm lakin emin olun günümüz de Kailh ve Gateron gibi switchler de sizleri oldukça tatmin edecektir. Bütçenize en yakın klavyeyi seçin ve ardından switch markalarında karar kılın. 50 - 80 milyon tıklama ömrünü nasıl olsa hiçbir kişi tamamlayamayacak.

seloyldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seloyldz
İtopya'da red switch yok, gelir mi o konuda da bir fikrim yok. Sence indirm beklemeli miyim yakın zamanda yoksa şimdi almalı mıyım? Red ile arasında 400 TL oynuyor diğer sitelerde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

XPG'yle aynı kulvarda değil ama daha düşük bütçe için uygun.
öyle tabii ki ama bence gayet güzel klavye

AydNn

80+ Bronze
mk61 yellow gateron olandan alırsan 🤤 (genelde forum blue istediği için yellow switch önerdim clicky istemez isen brown al)

Top Bottom