Şu anki klavyem baya eskidi ben de almışken uzun süre kullanabileceğim bir klavye arıyorum. Şahsen baya araştırmam sonucunda ''Monster Pusat K3 Pro Mekanik RGB Oyuncu Klavyesi''ni almayı düşünüyorum.
Önerebileceğiniz daha iyi klavyeler var mı ya da bu klavyeye 850 TL vermek mantıklı mı?
İtopya'da red switch yok, gelir mi o konuda da bir fikrim yok. Sence indirm beklemeli miyim yakın zamanda yoksa şimdi almalı mıyım? Red ile arasında 400 TL oynuyor diğer sitelerde.Red switch versiyonu da var lakin arada kampanyasız fiyatlarında oynamalar olabiliyor yakalamak önemli olan. İtopya'da sık sık indirime giriyor .
XPG'yle aynı kulvarda değil ama daha düşük bütçe için uygun.Redragon K552-KR Kumara Rainbow Red Switch Mekanik Kablolu Oyuncu Klavye Fiyatları ve Özellikleri
Redragon K552-KR Kumara Rainbow Red Switch Mekanik Kablolu Oyuncu Klavye en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
öyle tabii ki ama bence gayet güzel klavyeİtopya'da red switch yok, gelir mi o konuda da bir fikrim yok. Sence indirm beklemeli miyim yakın zamanda yoksa şimdi almalı mıyım? Red ile arasında 400 TL oynuyor diğer sitelerde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
XPG'yle aynı kulvarda değil ama daha düşük bütçe için uygun.