r7 5800x işlemcim var, 8kya kadar bütçe koyabiliyorum. Hangi ekran kartını önerirsiniz dostlar?
adanada yaşadığımdan ve kartın ısınma sorunu olduğundan dolayı bu kartı almak konusunda ikileme düştüm.6600 al
teşekkürler.nvdia istiyorsan özellikle
Bunu alabilirsin
Galax GeForce RTX3060 1-Click OC LHR 12GB 192Bit GDDR6 RTX 3060 Ekran Kartı (36NOL7MD1VOC) - Ekran Kartı | Teknobiyotik
GPU Mimari Özellikleri: CUDA Çekirdekleri 3584 Hızlandırma Hızı (MHz) 1777 1-Click OC Saati (MHz) 1792 (Xtreme Tuner Plus Yazılımını yükleyerek ve 1-Click OC'yi kullanarak) Bellek Özellikleri: Bellek Hızı 15 Gbps Standart Bellek Yapılandırması 12GB Bellek Arayüzü Genişliği 192 bit GDDR6...www.teknobiyotik.com
Ama amd takıntın yoksa kesinlikle bunu öneririm çok güzel fiyatı var şuan
XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 XT Core RX-66XT8DFDQ 8GB GDDR6 128Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
xfx istemiyorsanda
ASUS Radeon RX 6600 XT DUAL OC 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı
ASUS Dual Radeon™ RX 6600 XT OC Edition 8GB GDDR6, kare hızlarını artırmak ve değerleri kontrol altında tutmak için donatılmıştır. En yeni AMD RDNA™ 2 mimarisi deneyimini en saf haliyle sunan ASUS…www.gaming.gen.tr
adanada yaşadığımdan ve kartın ısınma sorunu olduğundan dolayı bu kartı almak konusunda ikileme düştüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler.
rx 6600 ün öyle bir sorunu mu var ben soğutması iyi diye duymuştum6kya rtx2060 ve rx6600 var ancak rx6600 sanırsam çok ısındığından dolayı rtx2060 tercih edeceğim
ha sapphire evet onu bende duydum ama asus dual yada xfx olanların soğutmaları güzel diye biliyorumsapphire kartının öyle bir sorunu var sanırım, yorumlardan okuduğum kadarıyla böyle biliyorum.
asus dual alabılırsınadanada yaşadığımdan ve kartın ısınma sorunu olduğundan dolayı bu kartı almak konusunda ikileme düştüm.
rx 6600 xtr7 5800x işlemcim var, 8kya kadar bütçe koyabiliyorum. Hangi ekran kartını önerirsiniz dostlar?
r7 5800x işlemcim var, 8kya kadar bütçe koyabiliyorum. Hangi ekran kartını önerirsiniz dostlar?