Neler Yeni

Öneri Max 9500TL Gaming Laptop Önerisi

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Murat subaşı
Benim gibi günün en az yarısını oyun oynamak ile geçiriyorsan bir laptop(genel olarak diyorum ürün hakkında bir tecrübem olmadığı için) sorunsuz 3-4 sene götürür. Ha çok oyun oynamam falan diyorsan daha uzun dayanabilir. Sorun olarak cihazı tamamen öldürecek şeylerden bahsetmiyorum ufak tefek bir miktar para harcayıp yaptırabileceğin sıkıntılar. Ben okul için alıyorum ve en azından 4 sene sorunsuz gideceğine inanıyorum hocam.
Ben lenovoyu aliyorum.

Silvers

80+
Hocam ondada aynı sıkıntı var diye biliyorum yanlış mıyım? Çok fazla gördüm garantiye yollanan cihaz ısı yüzünden, hemde yeni olmasına rağmen. Sen ne düşünüyorsun? Nasıldır HP markası?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben lenovoyu aliyorum.
00 a kadar yeni bir fikir ortaya çıkmazsa bende Lenovo alıyorum hocam. Haberleşiriz buradan. :ROFLMAO: :ROFLMAO:

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Hocam ondada aynı sıkıntı var diye biliyorum yanlış mıyım? Çok fazla gördüm garantiye yollanan cihaz ısı yüzünden, hemde yeni olmasına rağmen. Sen ne düşünüyorsun? Nasıldır HP markası?

00 a kadar yeni bir fikir ortaya çıkmazsa bende Lenovo alıyorum hocam. Haberleşiriz buradan. :ROFLMAO: :ROFLMAO:
1660ti var. attıkları diğer laptoplardan daha iyidir. Ayrıca yükte ısınmayan laptop yoktur. Her trlü sogutucu alırsınız. Şu fiyata en iyisi bu bence. Tutupta 1650ti almazsanız 1660 ti yerine

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Murat subaşı
1660ti var. attıkları diğer laptoplardan daha iyidir. Ayrıca yükte ısınmayan laptop yoktur. Her trlü sogutucu alırsınız. Şu fiyata en iyisi bu bence. Tutupta 1650ti almazsanız 1660 ti yerine
İşlemci nasıl

Yarın 23:59 son :)

Silvers

80+
Ya bak bu HP bozdu tüm işi ha. Ne güzel karar vermiştim şimdi oturdum hala düşünüyorum. HP laptop un dizaynı hiç hoşuma gitmemişti zamanında :ROFLMAO: :ROFLMAO: Ramler 2666 sanırım ve birde 2x8 mi acaba bir bilginiz varmı? Ayrıca ekran mhz belirtmemişler bunun hakkındada bir bilginiz varmı? Heryerde görüyorum HP Pavilion Gaming almayın diyen insanları. Garantiye yollayıp duruyorlarmış millet hiç güvenemiyorum anlamadım, ne yapacağımı şaşırdım valla. İşlemci konusundada pek bir bilgim yok. 4800h a göre nasıl?

Nachi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Murat subaşı
Ya bak bu HP bozdu tüm işi ha. Ne güzel karar vermiştim şimdi oturdum hala düşünüyorum. HP laptop un dizaynı hiç hoşuma gitmemişti zamanında :ROFLMAO: :ROFLMAO: Ramler 2666 sanırım ve birde 2x8 mi acaba bir bilginiz varmı? Ayrıca ekran mhz belirtmemişler bunun hakkındada bir bilginiz varmı? Heryerde görüyorum HP Pavilion Gaming almayın diyen insanları. Garantiye yollayıp duruyorlarmış millet hiç güvenemiyorum anlamadım, ne yapacağımı şaşırdım valla. İşlemci konusundada pek bir bilgim yok. 4800h a göre nasıl?
Eski HP kullanıcısı olarak çok ısınıyordu bilmem degistimi. Ama Lenovo daha ılımlı özellik f/p acisindan

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Sen kullanıyormusun? Önerirmisin peki? Şuan kullandığım masaüstünde rx 570 4gb + ryzen 5 1600 var. Performans konusunda iki bilgisayar arasında çok bir fark olmasını istemiyorum. Ha laptop diye aşağıda kalacağı malum ama aradaki farkın çok büyük olmasını istemiyorum. Bu yüzden ASUS'uda listeye almıştım. Yoksa Lenovo daha uygun geldi bana. Ramleride 16 olması daha avantajlı. Malum bütçe 9.5k vermiştim. ASUS'ta denklemeye kalksak 10k yı buluyor malesef.
Ben de aynı sen gibi sistemden bu laptopa geçtim işlemcisi rami ssdsi muazzam fakat ekran kartı yüksek ayarlarda biraz zorluyor.

Silvers

80+

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Bunlarida zorluyormu yüksek ayarda.
Yüksek ayarda zorluyor tabikide. Ekran kartı olsada mobil sonunda ısınmasıda cabası zaten. Klavyede tam oyun tuşlarının olduğu yer alev gibi bazen elim yanıyor tuştan çekiyorum yani o şekilde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,830
Üyeler
165,080
Son üye
BgR1
Top Bottom