Neler Yeni

max 9k tablet önerisi

yigit_0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
musa akın
kendime tablet alacağım xioami pad 5 düşünüyorum nasıl sizce daha iyisi varmıdır bu bütçede önerilerinizi bekliyorum.

yigit_0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
musa akın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iPad 9 gayet iyi. Android dersen de MatePad 11.
64 gb hafızanın yeteceğini hiç düşünmüyorum ve ipad hiç kullanmadım matepad 11 fena değil gibi ama ondada google ve play store benzeri uygulamalar yokmuş yani bilemedim xioami alsam bi 3 4 sene götürür mü beni çok cazip geliyor bataryası depolaması vb

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
64 gb hafızanın yeteceğini hiç düşünmüyorum ve ipad hiç kullanmadım matepad 11 fena değil gibi ama ondada google ve play store benzeri uygulamalar yokmuş yani bilemedim xioami alsam bi 3 4 sene götürür mü beni çok cazip geliyor bataryası depolaması vb
Tablet konusunda iPad ben dahil çoğu kişi için en iyisidir. Çok uzun ömürlü oluyorlar.

Matepad 11 deki Google sorununu çözecek yazılımlar var. Dediğin tablet de iş görür kötü değil ama Matepad 11 daha iyi bence.

yigit_0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
musa akın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tablet konusunda iPad ben dahil çoğu kişi için en iyisidir. Çok uzun ömürlü oluyorlar.

Matepad 11 deki Google sorununu çözecek yazılımlar var. Dediğin tablet de iş görür kötü değil ama Matepad 11 daha iyi bence.
şimdi şöyle matepadde alabilirim işlemcisi daha güçlü ama yt premiumdan video indirip izlemeyi aşırı yapıyorum ve böyle bi imkan yok diye biliyorum matepad 11 de tarayıcıdan giriliyor. ipadde keşke 64gb olmasaydı onu alırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,705
Üyeler
162,047
Son üye
murchad
Top Bottom