göknetten altyapı sorgulayıp ss atarmısın
23 Down 5.70 upzayıflaman yüksek ve şuan kaç mbps alıyorsun
Yeniledim zaten şu anda cat6 dış hat kablosu kullanıyorummax 61Mbps alabilirsiniz fakat hat değerleriniz kötü, iç tesisatı cat6 kablo ile yenilemeniz gerekebilir
Bu şekilde değilde komple hat değerlerini atabilir misinArkadaşlar merhaba maximin kaç hız ala bilirim sizce.
Trellis on on
SNR Marjı (dB) 21.9 21.2
Zayıflama (dB) 22.5 19.5
Çıkış Gücü (dBm) 10.5 -11.5
anladım, o zaman dış hatta bir sorun var muhtemelen, zayıflama çok yüksek çünkü. Şuanki ISS ile görüşün bi isterseniz destek talebi oluştursunlar TT ekibi gelsin23 Down 5.70 up
Post automatically merged:
Yeniledim zaten şu anda cat6 dış hat kablosu kullanıyorum
Bu şekilde değilde komple hat değerlerini atabilir misin
24 lük kulanıyorum zaten vdsl ben 23 veriyoranladım, o zaman dış hatta bir sorun var muhtemelen, zayıflama çok yüksek çünkü. Şuanki ISS ile görüşün bi isterseniz destek talebi oluştursunlar TT ekibi gelsin
75 e kadar alabilirsin ama hattında sorun var gibi duruyor kullanılan kablo nasıl Cat 6 mı telefon kablosu muPost automatically merged:
24 lük kulanıyorum zaten vdsl ben 23 veriyor
Yok ofislerde kullanılan dış hat kablolarından fakat binaya giren kablo tesisatı baya eski bakır kablolar 30yıllık filan binaua giren kablolar75 e kadar alabilirsin ama hattında sorun var gibi duruyor kullanılan kablo nasıl Cat 6 mı telefon kablosu mu
Anladım o zaman modemi 2_3 günde bir kapat 5fk bekle aç hata birikmesi oluşuyor paket değişikliği yapabilirsin rahatlıklaYok ofislerde kullanılan dış hat kablolarından fakat binaya giren kablo tesisatı baya eski bakır kablolar 30yıllık filan binaua giren kablolar