oyun çevirinin sitesindeki link. güvenip güvenmemek sana kalmış ama güvenilir olarak biliniyor.Burası güvenli mi hocam
oyun çevirinin sitesindeki link. güvenip güvenmemek sana kalmış ama güvenilir olarak biliniyor.Burası güvenli mi hocam
gta 1 ve 2 de kaldırmışlar baktım 50 euro 1230 tl ye satıyorlar1. oyunu kaldırmak hangi akla hizmet bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bildiğiniz sinematikli gta v gibi öyle diyeyim ama cidden sinematik dolu ( geçilmeyen cinsten diye hatırlıyorum)
1 satılmıyor nasıl oynayabilirizBu efsaneyi oynamamış olan varsa alsın resmen beleş.
Max Payne 2: The Fall of Max Payne on Steam
Max Payne 2: The Fall of Max Payne is a violent, film-noir love story. Dark, tragic and intense, the in-depth story is a thrill-ride of shocking twists and revelations. Love hurts.store.steampowered.com
Gerçekten çok iyi mi? Hiç oynamadım. Eğer alırsam 1.yi oynamadım kesiklik yaşar mıyım hikayede?Bu efsaneyi oynamamış olan varsa alsın resmen beleş.
Max Payne 2: The Fall of Max Payne is a violent, film-noir love story. Dark, tragic and intense, the in-depth story is a thrill-ride of shocking twists and revelations. Love hurts.store.steampowered.com
Çıktığı zamana göre çok iyi şimdi oyunun üstünden 20 yıl geçti ama yinede oynanırGerçekten çok iyi mi? Hiç oynamadım. Eğer alırsam 1.yi oynamadım kesiklik yaşar mıyım hikayede?
eski oyunlara pek bir merakım yok nasıl seri hiç oynamamış biri olarak baştan başlanırmıBu efsaneyi oynamamış olan varsa alsın resmen beleş.
Zamanına göre harika oyun, grafik takıntın yoksa şimdi de gideri var.eski oyunlara pek bir merakım yok nasıl seri hiç oynamamış biri olarak baştan başlanırmı
Platform derken kast ettiğiniz şey işletim sistemi ise hocam sistem gereksinimleri kısmında yazar genelde. Mesela Max Payne sadece Windows'da çalışıyormuş.Steamde bir oyunun hangi platformlarda çalıştığı nereden gözüküyor?
Kusura bakmasınalar da nostalji diye bu fiyat bir soygungta 1 ve 2 de kaldırmışlar baktım 50 euro 1230 TL ye satıyorlar