Kesinlikle alma donanım arivinin çokkk dağa düşük pc leri var fp istitorsan donnım arşiviArkadaşlar merhaba. Yaklaşık 4000₺ var. Unlost eco modelinde işlemci r5 2600+ ekran kartı rx580 8gb+ ram (2x8) yükseltmesi yapıp alsam mı? Kararsızım yardımcı olur musunuz?
Dediğin gibi yükseltme yapıp alırsan mutlu olursun ama almadan önce itopya hazır sistemlere bir bak bazı sistemlerde ek olarak klavye fare kulaklık da oluyorArkadaşlar merhaba. Yaklaşık 4000₺ var. Unlost eco modelinde işlemci r5 2600+ ekran kartı rx580 8gb+ ram (2x8) yükseltmesi yapıp alsam mı? Kararsızım yardımcı olur musunuz?
Evet alabilirsin benceArkadaşlar merhaba. Yaklaşık 4000₺ var. Unlost eco modelinde işlemci r5 2600+ ekran kartı rx580 8gb+ ram (2x8) yükseltmesi yapıp alsam mı? Kararsızım yardımcı olur musunuz?
Alınabilir pişman olacağını sanmıyorumArkadaşlar merhaba. Yaklaşık 4000₺ var. Unlost eco modelinde işlemci r5 2600+ ekran kartı rx580 8gb+ ram (2x8) yükseltmesi yapıp alsam mı? Kararsızım yardımcı olur musunuz?
Kardeşim bi soru sormuşum. Bence almamalısın çünkü şundan dolayı demek yerine neden bu tarz bi cevap veriyosun ki bende senin gibileri anlamıyorum.Unlost'un pclerini önerenleri gördükçe içim garip oluyor adamlar kimi kandıracağını çok iyi biliyor.
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 4000₺ var. Unlost eco modelinde işlemci r5 2600+ ekran kartı rx580 8gb+ ram (2x8) yükseltmesi yapıp alsam mı? Kararsızım yardımcı olur musunuz?
[/QUOTE
Acelen Yok ise BekleMesela hocam?
Sinirleniyorum görünce kusura bakmayın tek tek parçaları diğer sitelerden daha ucuza alabilirsiniz.Kardeşim bi soru sormuşum. Bence almamalısın çünkü şundan dolayı demek yerine neden bu tarz bi cevap veriyosun ki bende senin gibileri anlamıyorum.