Neler Yeni

Max4200₺ var. Sizce unlost eco almalı mıyım?

Almalı mıyım?

• Evet

• Hayır

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

EGEMENK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Egemen karaca
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 4000₺ var. Unlost eco modelinde işlemci r5 2600+ ekran kartı rx580 8gb+ ram (2x8) yükseltmesi yapıp alsam mı? Kararsızım yardımcı olur musunuz?
körü körüne bilgisayar alma araştır geleceğe dönük olsun ve DA sistemlere de göz atmanı tavsiye ederim:)

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Emre Eryılmaz

Ogulistan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Osman GÜLİSTAN
Abdullah abimin de dediği gibi onlar f/p değil kendin topla yada hazır olarak donanım arşivinin yayınlayacağı kasaları bekle belki o fiyata bir efsane gelir ;)
Hocam aynı ürünleri kendim topladım çeşitli sitelerde 5binden aşağı olmuyor. Araştırmalarıma göre gayet f/p o yüzden birde sizlere sormak istedim.

Ogulistan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Osman GÜLİSTAN
körü körüne bilgisayar alma araştır geleceğe dönük olsun ve DA sistemlere de göz atmanı tavsiye ederim:)
? körü körüne araştırmadan alıcak olsam burda bu soruyla ne işim var? Sistemlere göz attım fakat hep 4GB 1660 super ekran kartı var yada r5 1600 işlemci. Unlost da daha yüksek bunlar.

EGEMENK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Egemen karaca
? körü körüne araştırmadan alıcak olsam burda bu soruyla ne işim var? Sistemlere göz attım fakat hep 4GB 1660 super ekran kartı var yada r5 1600 işlemci. Unlost da daha yüksek bunlar.
Tabi aslında o şekilde demek istememiştim yanlış anlaşıldıysam kb eğer içine siniyorsa al testlerinde başarılı olduğunu gördüm.Ama diğer sistemlerede bakmanı tavsiye ederim unlost eco nun iyi bir pc olduğunu biliyorum.monitör işinide unutma :)

Ogulistan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Osman GÜLİSTAN
Tabi aslında o şekilde demek istememiştim yanlış anlaşıldıysam kb eğer içine siniyorsa al testlerinde başarılı olduğunu gördüm.Ama diğer sistemlerede bakmanı tavsiye ederim unlost eco nun iyi bir pc olduğunu biliyorum.monitör işinide unutma :)
Teşekkür ediyorum hocam. Monitör ve diğer ekipmanlarım tam. ??

Dtuf_57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Muhammet göl
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 4000₺ var. Unlost eco modelinde işlemci r5 2600+ ekran kartı rx580 8gb+ ram (2x8) yükseltmesi yapıp alsam mı? Kararsızım yardımcı olur musunuz?
Daha f/p sistemler var bence biraz daha göz at

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Emircan Kasımoğlu
Bence alma donanım arşivi in daha iyi f/p pcleri var youtube den onlara da Bi bak istersen

Ogulistan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Osman GÜLİSTAN
Örnek olarak daha f/p sistem atabilir misiniz? Yani fiyat aynı fakat parçaları daha iyi olan bir sistem?

Top Bottom