Maxi scooter önerisi

Katılım
2 Ağustos 2024
Mesajlar
95
Reaksiyon skoru
32
Bütçe
180.000
Selam dostlar.

İşe git gel için öncelikle 50 cc bir motor almak niyetindeyken az araştırınca elimde kalır bozulur para çöp olur diye düşünerek maks 180k bütçeyle ne alabilirim diye geziniyorum.

Honda dio veya SH125 düşünüyordum lakin 250 cc olarak mondial ressivo 250 felen gördüm diğer marka modellere baktım.

Bu ressivo 250 baya hoşuma gitti ama işi bilene sormak lazım.

Youtube vb. araştırınca sh125 ten iyi değilmiş gibi görünüyor aksesuar vb. olarak iyi ama ne diyorsunuz ressivo 250 sh125 kullananınız var mı ?

İlk motorum olacak tavsiyeniz nedir ? Scooter, maxi scooter almak istiyorum.
 
Merhabalar,
Şahsen Bu Tarz Çin Motorlarını o bütçeyle almanızı kesinlikle tavsiye etmem. Parça sorunları, parça bulamama, servise bıraktığınızda yaşayacağınız sorunlar vs vs.
180K bütçesi olan bir kişinin bu tarz scooterlara bakmaması gerektiğini düşünüyorum çünkü bu parayı çöpe atmak gibi bir şeydir.
Daha Çok Japon makinelere yönelmenizi tavsiye ederim. Belki 2.Elden PCX olabilir uzun yola çıksanız dahi üzmeyecek bir motor çünkü kendisi tek sıkıntısı grenaj masrafları kaza yaptığınızda pahalı olur.
 
Geri
Top