Ödeme kısmında kart numarasını girince maximum puanı harca vs. Gibi bir tikleme yeri çıkıyorYemeksepetinde geçiyormuş sanırım ama bu nasıl oluyor yani kullanmak için bir şey mi yapmak lazım maxipuan kullan diye bir bölüm yok çünkü.
Amazon ve yemeksepetinde kartı eklwdim öyle bir yer çıkmadı ödeme adiminda da goremedimÖdeme kısmında kart numarasını girince maximum puanı harca vs. Gibi bir tikleme yeri çıkıyor
Maximum kart kullanıyordum önceden ödeme kısmında çıkıyordu şuan axes kullanıyorum o yüzden kontrol edemem ama ödeme kısmında çıkması gerek maximum puanınızın olduğuna emin misinizAmazon ve yemeksepetinde kartı eklwdim öyle bir yer çıkmadı ödeme adiminda da goremedim
Maximum uygulamasında var ama yemeksepetinde karti ekliyorum ödeme sayfasında da siparişi onayla var onun disinda sayfada puanlarla ilgili birsey yokMaximum kart kullanıyordum önceden ödeme kısmında çıkıyordu şuan axes kullanıyorum o yüzden kontrol edemem ama ödeme kısmında çıkması gerek maximum puanınızın olduğuna emin misiniz
Çıkmıyor. Önceden Hepsiburada da kullanabiliyordun şimdi kullanılmıyor. Pazarama veya Migrosta kullanmayı dene. Migros yemek olabilir.Yemeksepetinde geçiyormuş sanırım ama bu nasıl oluyor yani kullanmak için bir şey mi yapmak lazım maxipuan kullan diye bir bölüm yok çünkü.
Bu maxipuanlar ne halta yarıyor ulan zaten üç beş puan veriyor bir de kullandirtmiyorlar. Neyse denerim.Çıkmıyor. Önceden Hepsiburada da kullanabiliyordun şimdi kullanılmıyor. Pazarama veya Migrosta kullanmayı dene. Migros yemek olabilir.