Kim nederse desin Haaland ın overrated olduğunu düşünüyorum. Mbappe havada karada tokatlarHangisi daha iyidir ?
Hocam cezahası golcüsü başka bir özelliği yok. Ona bakarsan diagnede haaland o zaman.60maç 60 gol 17 assist nasıl overrated olabiliyor ?
mbappedede fizik 0 ama. adama üflesen düşecek o yüzden bu dezavantajını atletizimiyle kapatıyor. PL'ye gitse mbappeyi hyerler ama haalanda omuz atan 3 ay sakatlanır o derece.Hocam cezahası golcüsü başka bir özelliği yok. Ona bakarsan diagnede haaland o zaman.
Her gol atan büyük futbolcu değildir.
Hocam Messi de dokununca yıkılır ama neden yıkılmıyor? Çalımı ve hızı sayesinde Mbappe de öyle. Almanya ligide öyle çok güçlü bir lig değil hocam haberiniz olsun.mbappedede fizik 0 ama. adama üflesen düşecek o yüzden bu dezavantajını atletizimiyle kapatıyor. PL'ye gitse mbappeyi hyerler ama haalanda omuz atan 3 ay sakatlanır o derece.
Mbappe popülerite ve medya şişirmesi Paris gibi yerde normal bu kadar şişirilmesi Haaland fizik ve performans soğuk kanlılık olarak daha iyi istatisliklerde ortadaKim nederse desin Haaland ın overrated olduğunu düşünüyorum. Mbappe havada karada tokatlar
Upamecano, Süle, Hernandez.Almanya ligide öyle çok güçlü bir lig değil
Hocam siz hiç bişey anlamamışsınız ki Yukarda yazdıklarıma bakın fikirlerimi söyledim. Saygı duymak zorundasınız.Mbappe popülerite ve medya şişirmesi Paris gibi yerde normal bu kadar şişirilmesi Haaland fizik ve performans soğuk kanlılık olarak daha iyi istatisliklerde ortada
Hocam fransa ligindede sadece paris var dersiniz ama geçen sezon da Lille şampiyon oldu?Upamecano, Süle, Hernandez.
Bunlar sadece Bayern'deki stoperler bu arada, hepsi de sağlam stoperler.
Nasıl güçlü değil?
Werner, Klostermann, Davies, Kimmich tarzı oyuncular oradan çıktı.