Kısa süreligine geldi hemen gitti. Bende tam çarşıya geldim bi açtım uygulamayı beleş menü gitmiş 79 tl yazıyoBen bulamadım uygulamada ama
turşu ketçap falan bu burgere efso burgere bişey dememem milazım?Burgerin içinden ne çıkmasını bekliyorsun.
sadece bugüne özelmişSadece bu gün mü yiyebiliyoruz yoksa yarın için de geçerli mi?
Ben bulamadım uygulamada ama
bitmiş galiba kampanya benim arkadaşımda yiyemediKısa süreligine geldi hemen gitti. Bende tam çarşıya geldim bi açtım uygulamayı beleş menü gitmiş 79 TL yazıyo
zaten genelde olmaz böyle şeylereve siparişte geçerli değilmiş, aga b
eve siparişte mi olmazzaten genelde olmaz böyle şeyler
zaten bedava olayı bitti ama aklınızda olsun böyle bedava şeyleri vermezler kurye ile falan eve siprişide anca bir eş dostan rica ederekeve siparişte mi olmaz
Anladım hocam, ilk siparişe indirim veren uygulama var mı bildiğiniz? Getir, trendyol, yemek sepeti kullandımzaten bedava olayı bitti ama aklınızda olsun böyle bedava şeyleri vermezler kurye ile falan eve siprişide anca bir eş dostan rica ederek
bilmiyorum hocam onların dışında bence farklı farklı hesap açın öyle yemeye devam edinAnladım hocam, ilk siparişe indirim veren uygulama var mı bildiğiniz? Getir, trendyol, yemek sepeti kullandım
telefon numarası sıkıntı hocam bir kere kullanınca bitiyorbilmiyorum hocam onların dışında bence farklı farklı hesap açın öyle yemeye devam edin