Mcafee kurdum kaldırmak istiyorum

hihihiha

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
434
Uygulamayı kurup virüs taraması yaptım 1 aylık deneme süresi var uygulamayı kaldırırsam 1 ay sonra para kesme ihtimali varmı?

Evet var ilk önce aboneliğini kapat sonra denetim masasından kaldır ben öyle yapmıştım

Eğer kredi kartınızı girip 1 aylık denemeyi kendiniz başlatmadıysanız para kesme durumu olmaz. Eğer kredi kartı ile kendiniz abonelik başlatmadıysanız kaldırsanız da bir şey değişmez.

Eğer kredi kartınızı girip 1 aylık denemeyi kendiniz başlatmadıysanız para kesme durumu olmaz. Eğer kredi kartı ile kendiniz abonelik başlatmadıysanız kaldırsanız da bir şey değişmez.
Ama denemeyi kullanman için kartda para olması lazım kesebilme ihtimali var bende öyle olmuştu

sadece gmail vererek kayıt oldum uygulamayı kendi sitesindeki ücretsiz kısımından indirdim. Kredi kartıyla ilgili herhangi bir bilgi girmedim.

Ama denemeyi kullanman için kartda para olması lazım kesebilme ihtimali var bende öyle olmuştu
Hayır, abonelik başlatmadıysa nereden para kesecek? Sadece kredi kartını girdiyse para çekebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece gmail vererek kayıt oldum uygulamayı kendi sitesindeki ücretsiz kısımından indirdim. Kredi kartıyla ilgili herhangi bir bilgi girmedim.
O zaman problem yok. İstediğiniz zaman kaldırabilirsiniz bir yerden para kesemez ve o bir aylık deneme ilk indirenler için oluyor.

aboneliği nasıl kapatabilirim

Hayır, abonelik başlatmadıysa nereden para kesecek? Sadece kredi kartını girdiyse para çekebilir.
Ama denemelik abone başlatılınca oluyor hatta 1 aydan sonra kartdan para kesilecek deniliyor

E ozaman bir şey yapmana gerek yok kaldır gitsin

Ama denemelik abone başlatılınca oluyor hatta 1 aydan sonra kartdan para kesilecek deniliyor

E ozaman bir şey yapmana gerek yok kaldır gitsin
ben yinede aboneliği kapatayım nasıl yapabiliyoruz?

İnternetden mcafe nin sitesine gir ordan hesabını gir sonra hesap ayarlarından kapatabilirsin eğer kapatmıyorsan sıkıntı yok kart falan girmemişsin zaten
ininal kartım var fakat başka gmaile kayıtlı o

1642228775324.png

şimdi içim rahatladı :)

1642230227871.png
1642230237986.png
bir sorun olurmu hocam böyle diyor ama kredi kartı tarzı bilgileri girmedim

Son düzenleme:
Geri