mcafee çoğu crack yazılım ile sponsorlu eğer bir crack yazılım indirdiyseniz %200 oradan gelmiştirArkadaşlar ben McAfee yi indirmediğim halde yüklenmiş ve ikide bir tarama yapıyor bunun nedeni nedir yardım edin
peki bu crack dosyasını nasıl silebilirimmcafee çoğu crack yazılım ile sponsorlu eğer bir crack yazılım indirdiyseniz %200 oradan gelmiştir
onu bilemem kaç tane indirdin nerden indirdin ne indirdin ne zaman indirdin bunları bilmiyorumpeki bu crack dosyasını nasıl silebilirim
bak şimdide silindimcafee çoğu crack yazılım ile sponsorlu eğer bir crack yazılım indirdiyseniz %200 oradan gelmiştir
crack yazılımı ile gelir dosya ile değil direk o istemediğin uygulmayı kaldır ve sen kabull etmişsindir ki inmiştir yoksa inmez indirdiğin zaman bu tarz crack yazılımlarını sana sorar bunuda yükleyelim mi diye sende next next yaptıysan onuda fark etmeden indirmişsindirpeki bu crack dosyasını nasıl silebilirim
next next yaparken araya sılkıştırıyorlar sen o indirdiğin crackli oyunu silsen bile gitmeyecektir ama direk MCafee yi silebilirsincrack yazılımı ile gelir dosya ile değil direk o istemediğin uygulmayı kaldır ve sen kabull etmişsindir ki inmiştir yoksa inmez indirdiğin zaman bu tarz crack yazılımlarını sana sorar bunuda yükleyelim mi diye sende next next yaptıysan onuda fark etmeden indirmişsindir
bende öyle dedim de sen yanlış kişiyi etiketledin galiba ben o tarz bi sorunla karşılaşmadım şükürler olsunnext next yaparken araya sılkıştırıyorlar sen o indirdiğin crackli oyunu silsen bile gitmeyecektir ama direk MCafee yi silebilirsin