NightWish2434
80+ Silver
3 kere kare (4lü) yaptım vermedi saniyemi.
magiskten denylist aktif et uygulamayı tikle girersinRedmi note 12pro girmiyor
bende sürekli o kaydırdıgımız kare şeyler yukarı kaybolup kaybolup geliyor geri kendi kendine süreden yiyor birleştirsemde puan alamıyorum mantığını çözemedim ne yapmak lazım tam anlamıyla yapmayı bilen varsa yazsa cok iyi olur ilk kez kullandıgımda şansıma yada uygulama kendisi verdi kazanmıstım bidaha hiç olmadı süre bitiyor yüzde 30 unu anca tamamlıyorumİlk çıktığında süre çok kısaydı bende bir türlü olmuyordu ama millet çatır çatır alıp yiyordu her nasılsa. Hâlâ aynı mı?
5li olunca veya T harfi yapacak şekilde olunca 35 puan verir, kaybolup yeni semboller gelir. Ona fırsat vermeden 4lü kare veya aynı hizada 4lü yapın süre uzatın. Biraz dikkatle süre çok kolay 50-60lara çıkıyor gerisi geliyor zatenbende sürekli o kaydırdıgımız kare şeyler yukarı kaybolup kaybolup geliyor geri kendi kendine süreden yiyor birleştirsemde puan alamıyorum mantığını çözemedim ne yapmak lazım tam anlamıyla yapmayı bilen varsa yazsa cok iyi olur ilk kez kullandıgımda şansıma yada uygulama kendisi verdi kazanmıstım bidaha hiç olmadı süre bitiyor yüzde 30 unu anca tamamlıyorum