Neler Yeni

McDonald's Burger Crush Geri Döndü | 24 Nisan

NightWish2434

80+ Silver
3 kere kare (4lü) yaptım vermedi saniyemi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ercan İspa
İlk çıktığında süre çok kısaydı bende bir türlü olmuyordu ama millet çatır çatır alıp yiyordu her nasılsa. Hâlâ aynı mı?
bende sürekli o kaydırdıgımız kare şeyler yukarı kaybolup kaybolup geliyor geri kendi kendine süreden yiyor birleştirsemde puan alamıyorum mantığını çözemedim ne yapmak lazım tam anlamıyla yapmayı bilen varsa yazsa cok iyi olur ilk kez kullandıgımda şansıma yada uygulama kendisi verdi kazanmıstım bidaha hiç olmadı süre bitiyor yüzde 30 unu anca tamamlıyorum

fortoken1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet Türker
bende sürekli o kaydırdıgımız kare şeyler yukarı kaybolup kaybolup geliyor geri kendi kendine süreden yiyor birleştirsemde puan alamıyorum mantığını çözemedim ne yapmak lazım tam anlamıyla yapmayı bilen varsa yazsa cok iyi olur ilk kez kullandıgımda şansıma yada uygulama kendisi verdi kazanmıstım bidaha hiç olmadı süre bitiyor yüzde 30 unu anca tamamlıyorum
5li olunca veya T harfi yapacak şekilde olunca 35 puan verir, kaybolup yeni semboller gelir. Ona fırsat vermeden 4lü kare veya aynı hizada 4lü yapın süre uzatın. Biraz dikkatle süre çok kolay 50-60lara çıkıyor gerisi geliyor zaten

NightWish2434

80+ Silver
Geçen sene kadar beleş gelmiyo artık ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,969
Üyeler
166,458
Son üye
egecihan07