MCHOSE A5 Ultra vs SCYROX V6 hangisi alınır?

asparagas

80+
Reaksiyon skoru
25
Sizce hangisi arkadaşlar bu ikisi arasında kaldım.

syrox v6 kullandım bebat bir tıklama sesi vardı geri 2 gün sonra iade ettim

upupup

Birinde 3395 sensör diğerinde 3950 sensör var. Ama açıkcası arada uçurum bir fark olduğunu sanmıyorum. Bütçeni aşıyorsa Mchose de işini görür.

Ayrıca Scyrox Mchose göre daha hafif 39 gram. Mchose çoğunlukla farelerin ortak ağırlığında yani 59 gram. Scyrox herhalde en ayrışan özelliği hafif olması. Bir de skatezleri çok iyi değil. Her türlü ₺300 civarı bir skatez almanız gerekiyor. Yani 3950 diğer sensörlü giriş seviyesi(fiyat olarak) ürünlere yaklaşıyor. Genellikle ₺3500 civarından başlıyor 3950 sensörlü fareler.

Birinde 3395 sensör diğerinde 3950 sensör var. Ama açıkcası arada uçurum bir fark olduğunu sanmıyorum. Bütçeni aşıyorsa Mchose de işini görür.

Ayrıca Scyrox Mchose göre daha hafif 39 gram. Mchose çoğunlukla farelerin ortak ağırlığında yani 59 gram. Scyrox herhalde en ayrışan özelliği hafif olması. Bir de skatezleri çok iyi değil. Her türlü ₺300 civarı bir skatez almanız gerekiyor. Yani 3950 diğer sensörlü giriş seviyesi(fiyat olarak) ürünlere yaklaşıyor. Genellikle ₺3500 civarından başlıyor 3950 sensörlü fareler.
Ya daha sonra baktığım yorumlarda scyrox parasını haketmiyor gibi yorumları çok gördüm o fiyat bandında daha iyisi var denilmiş hep. Mesela yeni ATK Blazing Sky f1 v2 serisi

RAWM ES21 Pro Bunlar daha iyi vs diyorlar ama çok anlamadığım şeyler kafam allak bullak oldu

Ya daha sonra baktığım yorumlarda scyrox parasını haketmiyor gibi yorumları çok gördüm o fiyat bandında daha iyisi var denilmiş hep. Mesela yeni ATK Blazing Sky f1 v2 serisi

RAWM ES21 Pro Bunlar daha iyi vs diyorlar ama çok anlamadığım şeyler kafam allak bullak oldu

Ultimate 2.0 veya Extreme modeli yetişiyor. Ama onlar da ₺3700-4500 civarına. Scyrox F/P olarak iyi. Yani bundan 3-4 ay önce ₺2500 satılıyordu Scyrox. Bence halen o fiyata göre iyi.

Rawm ES21 PRO pil oranını net belirtmemiş. Orada 1K Hz 85 saate kadar gibi bir hile yapmış. Bu genelde aldatıcı pazarlamadır. Ayrıca switchi konusunda bilgim yok. Scyrox'da omron switch var.

Kötü bir ürün dememe ve şu an Scyrox v8 kullanıyorum. Pili bence biraz 250 mah az kalıyor. Bir de benim açımdan alıcısı bulunduğum ortamdaki kablosuz cihazları trafiğini neredeyse %80 kadar kısıyor. Yani alıcısı gereksiz güçlü veya sinyalleri bozuyor diyelim. Ben olsam bu özellikte 4K Hz fare yapardım. Yani çoğu kişi 2K veya 4K Hz kullanıyor. Ben 1K Hz kullanıyorum mesela.

hocam şu an mchose a5 ultra için sipariş oluşturuyorum ya çok ta kurcalamamak lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,971
Üyeler
192,573
Son üye
anana
Geri