Bütçen yetiyorsa değer daha pişman olanı görmedim.Yani çok anlamıyorum ama aradaki 700 tl farka değer mi a5 2300 scryox 3k
denemeye değer şuan ben ajazz 179 pro kullanıyorum ve memnunummchose daha mantıklı geliyor ama bilemedim
Ya daha sonra baktığım yorumlarda scyrox parasını haketmiyor gibi yorumları çok gördüm o fiyat bandında daha iyisi var denilmiş hep. Mesela yeni ATK Blazing Sky f1 v2 serisiBirinde 3395 sensör diğerinde 3950 sensör var. Ama açıkcası arada uçurum bir fark olduğunu sanmıyorum. Bütçeni aşıyorsa Mchose de işini görür.
![]()
PixArt 3950 Sensör Modeli
Farklı kullanım alanlarına uygun sensör modelleri, doğru ve hızlı veri algılama ile güvenilir performans sağlar.www.gaming.gen.tr
![]()
PixArt 3395 Sensör Modeli
Farklı kullanım alanlarına uygun sensör modelleri, doğru ve hızlı veri algılama ile güvenilir performans sağlar.www.gaming.gen.tr
Ayrıca Scyrox Mchose göre daha hafif 39 gram. Mchose çoğunlukla farelerin ortak ağırlığında yani 59 gram. Scyrox herhalde en ayrışan özelliği hafif olması. Bir de skatezleri çok iyi değil. Her türlü ₺300 civarı bir skatez almanız gerekiyor. Yani 3950 diğer sensörlü giriş seviyesi(fiyat olarak) ürünlere yaklaşıyor. Genellikle ₺3500 civarından başlıyor 3950 sensörlü fareler.
Ultimate 2.0 veya Extreme modeli yetişiyor. Ama onlar da ₺3700-4500 civarına. Scyrox F/P olarak iyi. Yani bundan 3-4 ay önce ₺2500 satılıyordu Scyrox. Bence halen o fiyata göre iyi.Ya daha sonra baktığım yorumlarda scyrox parasını haketmiyor gibi yorumları çok gördüm o fiyat bandında daha iyisi var denilmiş hep. Mesela yeni ATK Blazing Sky f1 v2 serisi
RAWM ES21 Pro Bunlar daha iyi vs diyorlar ama çok anlamadığım şeyler kafam allak bullak oldu