Neler Yeni

MCHOSE Kablosuz Klavye Mouse Set- Daha iyi alternatif

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Berk Era
Merhabalar kablo işinden kurtulmak için kablosuza geçmek istiyorum. Daha iyi bi alternatif varsa açığım açıkcası. Bu fiyatlarda bi tık tuzlu gelmesine rağmen gözden çıkarttım artık. Bana bu bütçede kablosuz klavye mouse önerisi varsa çok sevinirim.

Ekran Alıntısı.PNG

OrkunJJ

80+ Silver
Merhabalar kablo işinden kurtulmak için kablosuza geçmek istiyorum. Daha iyi bi alternatif varsa açığım açıkcası. Bu fiyatlarda bi tık tuzlu gelmesine rağmen gözden çıkarttım artık. Bana bu bütçede kablosuz klavye mouse önerisi varsa çok sevinirim.

Alıntıyı görüntüle
Hocam bence klavyeyi kablosuz yerine kablolu alsan daha iyi olur. Hiçbirimiz klavyeyi koyduğumuz yerden maksimum 30 cm den fazla ileriye geriye hareket ettirmiyoruz.

Klavye olarak önerim:
Throne Lumina K1 - Amazon Linki | Hepsiburada Linki
Özelliklerine göre çok başarılı olduğunu düşündüğüm klavye. Daha birkaç saat önce sipariş ettim. Yarın gelecek kargodan bende denemesini yapacağım büyük oranda memnun kalacağımı umuyorum.

Fare olarak da AJ159 Pro alabilirsin. Yukarı da attığım klavye ile beraber yaklaşık 2800-3000 e klavye fare ihtiyacını gidermiş olursun.

Ardemmiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Kerem
Hocam bence klavyeyi kablosuz yerine kablolu alsan daha iyi olur. Hiçbirimiz klavyeyi koyduğumuz yerden maksimum 30 cm den fazla ileriye geriye hareket ettirmiyoruz.

Klavye olarak önerim:
Özelliklerine göre çok başarılı olduğunu düşündüğüm klavye. Daha birkaç saat önce sipariş ettim. Yarın gelecek kargodan bende denemesini yapacağım büyük oranda memnun kalacağımı umuyorum.

Fare olarak da AJ159 Pro alabilirsin. Yukarı da attığım klavye ile beraber yaklaşık 2800-3000 e klavye fare ihtiyacını gidermiş olursun.
dostum nasıl öneri yapıyorsun :D adamın almak istediğin klavye kalite senin attığın klavye görünüşten bile ofsayt yanş

GPiro

80+ Platinum

Klavye olarak önerim:

Attığınız klavye hotswap ve kablosuz özelliğine sahipmi

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
ömer faruk

Klavye olarak önerim:

Arkadaşın yaptığı seçimler önerdiklerinden çok daha kaliteli ve mantıklı seçimler , ekstra olarak da 2 sene garantileri olacak. Kablosuz kısmı da zevk meselesi zaten elimdeki hiçbir ekipman kablolu değil bu haliyle çok daha güzel oluyor setup

OrkunJJ

80+ Silver
Attığınız klavye hotswap ve kablosuz özelliğine sahipmi
Değil diye biliyorum, konu sahibi hotswap klavye aradığından bahsetmemiş.
dostum nasıl öneri yapıyorsun :D adamın almak istediğin klavye kalite senin attığın klavye görünüşten bile ofsayt yanş
Ben konu sahibine alternatif bir bakış açısından önerimi fikrimi belirttim. Bu konu bunun için açılmadı mı yanlış mıyım?

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Berk Era
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Klavye olarak önerim:

Hocam bazen hikayeleri oyunları oynarken ayağımı yatağa yaslayıp klavyeyi kucağıma falan alıyorum. Kablosu yetişmiyor ayar etti beni klavye. Hanımda malum o kabloları dağınık durmasın diye bağlıyorda bağlıyor. 5 cm önce çekemiyorum klavyeyi illallah ettim dün en sonunda. Ondan kablosuza geçmek istiyorum açıkcası.

OrkunJJ

80+ Silver
Hocam bazen hikayeleri oyunları oynarken ayağımı yatağa yaslayıp klavyeyi kucağıma falan alıyorum. Kablosu yetişmiyor ayar etti beni klavye. Hanımda malum o kabloları dağınık durmasın diye bağlıyorda bağlıyor. 5 cm önce çekemiyorum klavyeyi illallah ettim dün en sonunda. Ondan kablosuza geçmek istiyorum açıkcası.
Anlıyorum hocam o zaman kesinlikle kablosuz dan şaşma.
Alternatif olarak bütçenin biraz üzerine çıkabilir ancak Darmoshark Top98'e de bir bakmanı öneririm.

GPiro

80+ Platinum
Önerim aula f99 yada mchose g98 al geç aralarında ahım şahım bir fark yok kasaları bile aynı sanırsam mouse fiyat performans eger usb dongle kullanmıyorum dersen az daha çık scyorx serisi al

OrkunJJ

80+ Silver
Attığı Mchose daha iyi bir model , darmosharkın tek artısı knob olması
Attığım modelin dezavantajı bataryası. Şarj süresine önem veriliyorsa MCHOSE 2 kat daha fazla gider şarjı. Çünkü 8000mAh bataryası var. Darmoshark Top98 de 4000mAh ne yazıkki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

%98 klavyelerin bana göre nirvanası Keydous NJ98 ancak Türkiye de yok ve fiyatı da birazcık tuzlu.

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
ömer faruk
Attığım modelin dezavantajı bataryası. Şarj süresine önem veriliyorsa MCHOSE 2 kat daha fazla gider şarjı. Çünkü 8000mAh bataryası var. Darmoshark Top98 de 4000mAh ne yazıkki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

%98 klavyelerin bana göre nirvanası Keydous NJ98 ancak Türkiye de yok ve fiyatı da birazcık tuzlu.

Top Bottom