@Mehmet Yılmaz Tespit edersek banlarız demişti diye hatırlıyorum. Öyle bir durum olmasa İstanbulda yaşamadığım için hakkımı çekilişle forumdan birine verirdimMD 3 +25 stok eklenecek ancak sistem sadece 80+Gold Ve üstü üyeler birde İstanbul Beylikdüzü şubesi elden teslim alacaklara verilecekmiş.Ben 80+ Gold hesap satın alsam banlanırmıyım?
Ronaldo kişilikli kral adamlardan biriKim satacak sana 80+ gold hesabı.
Daha kovalamayayım o zaman bunu@Mehmet Yılmaz Tespit edersek banlarız demişti diye hatırlıyorum.
Banlanırsın.MD 3 +25 stok eklenecek ancak sistem sadece 80+Gold Ve üstü üyeler birde İstanbul Beylikdüzü şubesi elden teslim alacaklara verilecekmiş.Ben 80+ Gold hesap satın alsam banlanırmıyım?
Hesabı yeni açmış arkadaşMD 3 +25 stok eklenecek ancak sistem sadece 80+Gold Ve üstü üyeler birde İstanbul Beylikdüzü şubesi elden teslim alacaklara verilecekmiş.Ben 80+ Gold hesap satın alsam banlanırmıyım?
Artık MD8-9 için olan forum stoğuna yetişirsin.MD 3 +25 stok eklenecek ancak sistem sadece 80+Gold Ve üstü üyeler birde İstanbul Beylikdüzü şubesi elden teslim alacaklara verilecekmiş.Ben 80+ Gold hesap satın alsam banlanırmıyım?
Yemen la nolcakHahahakanka yeni ogrendim ban yermisiz ya
Yeni mi aklına geldi bravo tebrik ederim.Kul hakki