md2 nin ne olduğunu unuttum desemSizce Md 2 sistem mi daha iyi yoksa son atılan videodaki sistem mi önce performans olarak karşılaştırıp sonra fiyata odaklanirsaniz sevinirim
Gidip kendim parçaları ucuza toplicam monitorsuzPerformans olarak pek farkları yok. Fiyat olarak monitör dahil olduğu ve aynı fiyatta olduğu için MD2 daha iyi.
Bu arada, MD2 alamazsın çünkü stokları bitti.
Kendim toplicam ikisj de aynı fiyata geliyor gibi hangisini toplayayimMD2 alamazsınız çıktığında çok iyiydi.
Şu anda atılan güzel.
5500XT 4GB EVO var fiyatı güzel.
O zaman son atılan videodaki sistem.Gidip kendim parçaları ucuza toplicam monitorsuz
Md2 olarak değil de ikisini de farklı bir sistem olarak düşünsek fiyatları da aşağı yukarı aynı olsa hangisini toplamam daha iyi olurPerformans olarak pek farkları yok. Fiyat olarak monitör dahil olduğu ve aynı fiyatta olduğu için MD2 daha iyi.
Bu arada, MD2 alamazsın çünkü stokları bitti.
Kasa olarak sharkoon lit 100 mu kullanayım öneriniz var mıO zaman son atılan videodaki sistem.
Md2 olarak değil de ikisini de farklı bir sistem olarak düşünsek fiyatları da aşağı yukarı aynı olsa hangisini toplamam daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasa olarak sharkoon lit 100 mu kullanayım öneriniz var mı
Tamamdır teşekkürlerDarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com