arkadaşlar md2 sistem çok ısınırmı eğer ısınırsa ekstra fan alıcam fan öneriniz varmı sistem için ?
Rgbli olsun dersen şunları öneririm, kendim de kullanıyorum ayrıca kontrolcüyle birlikte geliyor yani rgb mod/renklerini de ayarlayabiliyorsun;
COOLER MASTER SickleFlow 120 ARGB 3IN1 120mm Fan (3 lü Paket,RGB Kontrolcülü) En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MFX-B2DN-183PA-R1 ITOPYA'da.
www.itopya.com
Ayrıca fanları incelemiştim yazıyı okumak istersen de şöyle bakabilirsin;
Giriş: Evet, merhaba arkadaşlar hepinize, bugün sizlere yeni almış olduğum ve birazcık olsa da inceleme şansı bulduğum Sickleflow Argb 3in1 set şeklinde olan fanların tanıtımını yapacağım. Başlamadan önce belirteyim fanları itopyada bayram indirimlerinden 300 tl’ye aldım. Fanları 2 hafta kadar...
forum.donanimarsivi.com
Rgb gerek yok dersen arctic p12 öneririm.
Ryzen 5 5600X, Asus Tuf Gaming B550M-Plus, Xpg Spectrix D41 Rgb (2 x 8) 3200Mhz, PowerColor Red Devil 6700XT, Toshiba RC500 M2-SSD, WD Blue 1TB Hdd, Darkflash Dls480 Kasa, Cooler Master MWE 750W 80+ Bronze, Sickeflow Argb 3in1 Fan Seti, Lian Li Strimer Plus 24Pin Argb Kablo, Benq Zowie EC1, Hyperx Cloud Alpha S, Steelseries Apex 3, Steelseries Qck Prism XL, AOC 24g2u