ibrahimzkr
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
arkadaşlar md2 sistem çok ısınırmı eğer ısınırsa ekstra fan alıcam fan öneriniz varmı sistem için ?
çok fazla bilmiyorum bunu ön tarafa mı üste mi takıcaz![]()
Arctic P14 PWM PST ACFAN00125A 14cm Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic P14 PWM PST ACFAN00125A 14cm Kasa Fanı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic P14 PWM PST ACFAN00125A 14cm Kasa Fanı özelliklerini incele, 456,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
2 tane alsanız yeter.
Ön tarafa 2 tane takıcaksanız.çok fazla bilmiyorum bunu ön tarafa mı üste mi takıcaz
Rgbli olsun dersen şunları öneririm, kendim de kullanıyorum ayrıca kontrolcüyle birlikte geliyor yani rgb mod/renklerini de ayarlayabiliyorsun;arkadaşlar md2 sistem çok ısınırmı eğer ısınırsa ekstra fan alıcam fan öneriniz varmı sistem için ?
forum.donanimarsivi.com
Alttaki arkadaşın attığı fanı alacağına adam akıllı bir soğtucu alırsın daha işe yarararkadaşlar md2 sistem çok ısınırmı eğer ısınırsa ekstra fan alıcam fan öneriniz varmı sistem için ?
Bu fanı almanı öneririm. Fiyatına göre iyi bir fan'dır . Diğer modellere fazladan para vermeye gerek yok .arkadaşlar md2 sistem çok ısınırmı eğer ısınırsa ekstra fan alıcam fan öneriniz varmı sistem için ?
ben bu fandan aldım md2 sistemim için, 2 adet aldım. Ön tarafa takıcam. direk ana karta mı takılıyor kabloları?Bu fanı almanı öneririm. Fiyatına göre iyi bir fan'dır . Diğer modellere fazladan para vermeye gerek yok .
Anakartında 2 tane fan girişi yok . Büyük ihtimalle kasanda fan çoklayıcısı vardır oraya takarsın.ben bu fandan aldım md2 sistemim için, 2 adet aldım. Ön tarafa takıcam. direk ana karta mı takılıyor kabloları?
göremedim onuAnakartında 2 tane fan girişi yok . Büyük ihtimalle kasanda fan çoklayıcısı vardır oraya takarsın.
+1Yandaki cam açık kalırsa sorun olmaz ama illa alacağım dersen bunu al fiyat çok iyi.
COOLER MASTER SickleFlow 120 ARGB 3IN1 120mm Fan (3 lü Paket,RGB Kontrolcülü) | ITOPYA
COOLER MASTER SickleFlow 120 ARGB 3IN1 120mm Fan (3 lü Paket,RGB Kontrolcülü) En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MFX-B2DN-183PA-R1 ITOPYA'da.www.itopya.com
Kasanın arka kapağında olması lazım .göremedim onu