Neler Yeni

MD3 Donanım Arşivi Sistemi (Sitem)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
geçen sene md2 yi almış birisi olarak bu günde md3 ü arkadaşıma almak için bekledik. video youtube düştü daha 50. izleyen kişiydim. ancak ne hikmetse itopyaya girdim ve yaklaşık 1 saat denememe rağmen ürün stoğa eklenmedi gitti. eklendiği dk girdim sepet kendiliğinden boşaltıldı. geçen senede buna benzer şeyler oldu hatta itopyanın sitesi çökmüştü. alanlara hayırlı olsun ama benim kızdığım nokta Abdullah kardeşim bana kalırsa itopya bu işin kurnazlığını yapıyor. kaç stok çıkartıldı bir fikrim yok ancak art niyet olduğunu düşünüyorum. videoyu 50 izlemeyle açtım itopyanın sitesine girdim 1 saat uğraştım bir türlü alamadım. diyeceklerim bu kadar...

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,355
İsim
.
geçen sene md2 yi almış birisi olarak bu günde md3 ü arkadaşıma almak için bekledik. video youtube düştü daha 50. izleyen kişiydim. ancak ne hikmetse itopyaya girdim ve yaklaşık 1 saat denememe rağmen ürün stoğa eklenmedi gitti. eklendiği dk girdim sepet kendiliğinden boşaltıldı. geçen senede buna benzer şeyler oldu hatta itopyanın sitesi çökmüştü. alanlara hayırlı olsun ama benim kızdığım nokta Abdullah kardeşim bana kalırsa itopya bu işin kurnazlığını yapıyor. kaç stok çıkartıldı bir fikrim yok ancak art niyet olduğunu düşünüyorum. videoyu 50 izlemeyle açtım itopyanın sitesine girdim 1 saat uğraştım bir türlü alamadım. diyeceklerim bu kadar...
Hocam sandığınızdan çok daha fazla yoğunluk oluyor site ne yapsın.

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
özellikle yazımda belirttim. video izlenme sayısı 50 idi (elli). 50 kişi almış olsa bile o anda stok 50 adet miydi?

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Şuan video size 12K izlendi diye gösteriyor ama yansımayan orijinal izlenme aşağıdaki gibi. 9 yıldır bu işi yapıyorum başka da bir şey demiyeceğim insanmıyorsanız en ufak bir şüpheniz varsa bırak takip etmeyin. Ben 150 stok diyorsam fazlası olur eksiği olmaz.

MD 3.jpg

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom