Para peşin iade oluyorsa taksit taksit ödeme nasıl oluyor? Satıcı firma parayı direk iade eder ama banka her ay taksit taksit o parayı hesaba ekler.hayır para peşin iade oluyor ama sen taksit taksit ödemeye devam ediyorsun. ayrıca madem beğenmedin. hepsini parça parça satarsan 8binden pahalıya satarsın bence
zaten sen limit oalrak çektiriyosun o parayı limitinden kesiyor o yüzden direkt ekliyor diye biliyorum bendePara peşin iade oluyorsa taksit taksit ödeme nasıl oluyor? Satıcı firma parayı direk iade eder ama banka her ay taksit taksit o parayı hesaba ekler.
İade etme. Monitörü satarsın ve sistem sana 6800 TL'ye patlamış olur. (Monitörü en az 1200 TL'den sat.)MD3'ü taksi̇tle aldiğim i̇çi̇n bana 8k fi̇yata patladi ve beni̇m eli̇mde zaten benq'nun 144hz moni̇törü var. Yani̇ moni̇töre i̇hti̇yacim yok. MD3'ü i̇ptal edi̇p sadece kasa olan bi̇r pc beklemeli̇ mi̇yi̇m? Bi̇lgi̇sayari vi̇deo edi̇tleri̇ i̇çi̇n kullanmayi düşünüyorum yeterli̇ olur mu bana md3
Teşekkürler şi̇mdi̇den
1000 TL ürünü 10 taksit yaptın. Her ay 100 lira ödeyeceksin. Sen bu siparişi iptal ettin ve banka taksitle ödeyeceğin ürünün bedelini sana neden komple olarak iade etsin? Alışveriş taksitle yapıldıysa geri ödemesi de taksitle oluyor. Google'dan bakabilirsiniz.zaten sen limit oalrak çektiriyosun o parayı limitinden kesiyor o yüzden direkt ekliyor diye biliyorum bende
Bir şeyi iade ettiğin zaman taksite bölünüyor fakat limitin artarken taksitli değil pesin geliyor. Yani aslında peşin geliyor limit ama iade 10 taksitli gerçekleşiyor.1000 TL ürünü 10 taksit yaptın. Her ay 100 lira ödeyeceksin. Sen bu siparişi iptal ettin ve banka taksitle ödeyeceğin ürünün bedelini sana neden komple olarak iade etsin? Alışveriş taksitle yapıldıysa geri ödemesi de taksitle oluyor. Google'dan bakabilirsiniz.
Daha önce taksitli alışveriş iadesi yaptın mı? Ben yaptığımda ve şuan araştırdığımda benim dediğim şekilde olduğunu görüyorum.Bir şeyi iade ettiğin zaman taksite bölünüyor fakat limitin artarken taksitli değil pesin geliyor. Yani aslında peşin geliyor limit ama iade 10 taksitli gerçekleşiyor.
Evet, yaptım. Amazondan alıp iade etmiştim bi keresinde ekran kartıni 6 taksit almıştım ama limiti direkt gelmiştiDaha önce taksitli alışveriş iadesi yaptın mı? Ben yaptığımda ve şuan araştırdığımda benim dediğim şekilde olduğunu görüyorum.
Neyse sonuç olarak konu sahibi iadeden vazgeçmiş sanırım. O yüzden konuyu daha çok kirletmeye gerek yok.
aynısı bende olmuştu incehesap üzerinden kasa almıştım direkt limiti geri verdiler.Evet, yaptım. Amazondan alıp iade etmiştim bi keresinde ekran kartıni 6 taksit almıştım ama limiti direkt gelmişti
yoo öyle olmuyor. açıp hesap hareketlerini burda paylaşmayayım. 1400tl ye monitör aldım. 4 taksitle. iade ettiğimde +1400tl eklendi. ama şuan 350tl ödemeye devam ediyorum.Para peşin iade oluyorsa taksit taksit ödeme nasıl oluyor? Satıcı firma parayı direk iade eder ama banka her ay taksit taksit o parayı hesaba ekler.