Neler Yeni

MD4 sistemin haksızlığı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

NightRose

80+ Bronze
yo linçleyen linçlesin abi ben piyasayı bu şkeilde öğrendim ticarete böyle başladım çoğu donanım arşivi ürününü de aldım ha 1 den 2 den fazla almadım ona dikkat ettim burda açgözlülük yapmamak lazım ama ben bu kasalarla ekipmanlarla harçlığımı çıkardım ticareti öğrendim kendime katkı sağladım bunuda yazıyorum buraya ama karakteriz oluyoruz çalsak çırpsak gasp etsek daha iyi demekki
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı şekilde bende yani hata görmüyorum 100 liralık ürünü 80 e alıp 90 a satmak yanlış değil ve gerçekten bende em ticareti hemde sistem toplamayı böyle öğrendim insanlar istiyorki herkesin bir sistemi olsun olamaz arkadaşlar üstte bir arkadaş demişki bu ekonomik zorlukta bence etik değil zengin ile fakir arasında makas gittikçe açılırken herkesin bir sistemi olamaz ben kendi şansımı kendim yaratmış bir insanım harçlığımdan çıkartarak yada başka işlerde çalışıp parayı sistem almaya aktararak 3 5 kar ediyoruz özür dileriz HERKESİN ihitiyacı karşılanamdaığı için ve bu benide ilgilendirmiyor ayrıca
burası kurtlar sofrası arkadaş herkes kendi şansını kendi yaratıyor

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,300
İsim
Diyarhan
Alsatçı durumu hala mantıklı gelmiyor. En çok al sat istanbulda oluyor. Tamamiyle itopyanın üşengeçliği gibi. Md3 de öyleydi monitör ü kargolamayı mı istemiyorlar anlamadım. (MD3 ü arkadaşım üstünden almıştım sizde öyle yapın)

Alperenc25

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Alperen Çatıkkaşli
Benim anlamadığım şu, adamın böyle bir iş yapma zorunluluğu yok,insanlara yardımcı olmak için yapıyor ve bunu neden böyle yaptın,bunu neden şöyle yaptın diye eleştiriliyor. Arkadaşlar adam takipçilerinin işi görülsün diye elinden geldiğince birşeyler ayarlamaya ve güzel bir sistem sunmaya sunuyor. İnternetten satıyor Al-Sat yapanlar (Ki tamamen ticaret yapıyorlar yanlış bir şey yok) alıyor diye eleştiriliyor.Onun önüne geçmeye çalışıyor ve mağaza üzerinden satıyor bu sefer de bu şehirde yok vs diye yine eleştiriliyor😅 😅 bence teşekkür etmeyi bilmeli insanlar ama galiba anormal olan benim.

Sen elinden geldiğince güzel işler yapıyorsun eline sağlık. Böyle devam dostum @Abdullah Hacıgül

jalm0o0e1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Oğuzhan
al-satçılar ağlamaya başladı yorum yapmıyorum

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Dostum bu yazdıklarını abdullaha yada itopyaya söylemek yerine al-sat ile uğraşan karaktersizlere söyle. O karaktersizler yüzünden ihtiyacı olupta alamayan insanlar böyle kuyruklarda beklemek zorunda kalıyor. Kaldı ki bu adam size f/p sistem çıkarmak gibi bir zorunluluğu da yok. Evet itopya ile anlaşmalı ve reklam söz konusu ama bu adam yapmak istemese yapmaz. Birazdan 3-5 karaktersiz gelip isteyen istediği gibi yapar diye bu yorumu alıntılar zaten hiç şaşırmam onada.
Ben de duygu sömürüsü yapan akılsızlara sesleniyorum. Gereksiz boş yapmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumda eleştiri yapmaya korkar olduk ama yine de sözümü esirgemeyeceğim;
Al/satçılarda sistemi uzak tutmaya çalışılmak istenmiş. Fakat şöyle bir sıkıntı var ki al/satçıların %90'ı İstanbul Ankara İzmir Antalya gibi capitollerde. Kalanın da %90'ı ( anlamayanlar için totalin %9'u yapar). Kocaeli Bursa gibi oldukça gelişmiş şehirlerde yaşıyor ki aldıkları ürünü satabilmek için buralarda yaşamak zorundalar. Eee al/satçıların büyük kısmı İstanbul'da yaşıyorken sistemin sadece İstanbul'da alınabilmesi ne kadar doğru? Fare basmış evi korumak için evdeki kedileri zehirlemek gibi bir hareket bu. Yapılmaya çalışılan hareket güzel ama izlenen yol çok doğru değil gibi geldi bana.

Son düzenleme:

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
537
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Arkadaslar bence m4 sistem bana hakszca geldi hem sadece istanbullara özel olması sonucta itopya sadece istanbulda var geriye kalan bizler sadece izleyiciyiz.
İkinci hakszlik ise bu sağuk havada daha sabahın 5 inde yola çikip kuyruklar oluşması hatta dünden orda bekleyenlerde varmış.bildiğin eziyet ve alma garantileride yok stok durumundan dolayı.
En buyuk yanlışı itopya ve sonra abdullah bey yapior stok durumun inanilmaz kotu olmasından dolayı. Bu durum sadece çirkin bir reklam gelior bana.umarım kanal sahibimiz bu durumu dikkate alır.acikcasi sistemi kasim ayinda kurdum ihtiyacm yok sadece durum yanlış geldi veya stok yanlş geldi
Stok konusuna katılmıyorum, çünkü onun için yapılabilecek bir şey yok. Ama diğer dediklerine katılıyorum.

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Alperen Çetin
Dostum bu yazdıklarını abdullaha yada itopyaya söylemek yerine al-sat ile uğraşan karaktersizlere söyle. O karaktersizler yüzünden ihtiyacı olupta alamayan insanlar böyle kuyruklarda beklemek zorunda kalıyor. Kaldı ki bu adam size f/p sistem çıkarmak gibi bir zorunluluğu da yok. Evet itopya ile anlaşmalı ve reklam söz konusu ama bu adam yapmak istemese yapmaz. Birazdan 3-5 karaktersiz gelip isteyen istediği gibi yapar diye bu yorumu alıntılar zaten hiç şaşırmam onada.
Emin ol o kuyruktakilerin çoğu al satçıdır

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Kürşad Hasgül
Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
Arkadaslar bence m4 sistem bana hakszca geldi hem sadece istanbullara özel olması sonucta itopya sadece istanbulda var geriye kalan bizler sadece izleyiciyiz.
İkinci hakszlik ise bu sağuk havada daha sabahın 5 inde yola çikip kuyruklar oluşması hatta dünden orda bekleyenlerde varmış.bildiğin eziyet ve alma garantileride yok stok durumundan dolayı.
En buyuk yanlışı itopya ve sonra abdullah bey yapior stok durumun inanilmaz kotu olmasından dolayı. Bu durum sadece çirkin bir reklam gelior bana.umarım kanal sahibimiz bu durumu dikkate alır.acikcasi sistemi kasim ayinda kurdum ihtiyacm yok sadece durum yanlış geldi veya stok yanlş geldi
itrailin yaptığı bilgisayarı mı alıyorsun itrail senın yuzunden 1 füze gitti

Can...

80+ Platinum
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,373
Üyeler
163,486