NightRose
80+ Bronze
yo linçleyen linçlesin abi ben piyasayı bu şkeilde öğrendim ticarete böyle başladım çoğu donanım arşivi ürününü de aldım ha 1 den 2 den fazla almadım ona dikkat ettim burda açgözlülük yapmamak lazım ama ben bu kasalarla ekipmanlarla harçlığımı çıkardım ticareti öğrendim kendime katkı sağladım bunuda yazıyorum buraya ama karakteriz oluyoruz çalsak çırpsak gasp etsek daha iyi demekki
Mesaj otomatik birleştirildi:
burası kurtlar sofrası arkadaş herkes kendi şansını kendi yaratıyoraynı şekilde bende yani hata görmüyorum 100 liralık ürünü 80 e alıp 90 a satmak yanlış değil ve gerçekten bende em ticareti hemde sistem toplamayı böyle öğrendim insanlar istiyorki herkesin bir sistemi olsun olamaz arkadaşlar üstte bir arkadaş demişki bu ekonomik zorlukta bence etik değil zengin ile fakir arasında makas gittikçe açılırken herkesin bir sistemi olamaz ben kendi şansımı kendim yaratmış bir insanım harçlığımdan çıkartarak yada başka işlerde çalışıp parayı sistem almaya aktararak 3 5 kar ediyoruz özür dileriz HERKESİN ihitiyacı karşılanamdaığı için ve bu benide ilgilendirmiyor ayrıca