Neler Yeni

MEB ' in verdiği Samsung tab A7

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Enes
Sizin beni zengin sanıp ihtiyacım olmadığını sandığınız için kendinize gmre haklı olduğunuzu biliyorum oyuzden gereksiz yere kızgın atmaya gerek yok
Hem neyden korkcam ki isterse beni 7milyar insan linçlesin
burda bunu yazan çoğu kişinin annesi babası asgari ücret çalışıyor fakat hiçbiride demiyorki "benim çocuğuma niye tablet verilmedi."Çünkü bu insanlar nefs'ini tutmayı ve bişeylerden fedakarlık yapmayı biliyor

efay144

80+ Silver
Haklısınız hocam. Ben herşeyi gördüm ama bizim kışın işler acayip duruyor ve bu yüzden hatta işlemci psu ve ekran kartını alamadım işler ilk baharda ve yazın oluyor sadece borç filan yani kolay değil birde bizim iş sermaya işi senetler geliyor zorlanıyoruz. Yani aileminde extra masrafı olmasını neden isteyeyim herkes burda beni çok zengin sanıyor ona üzülüyorum
Arkadaş 10900k işlemcisini alamıyormuş devlet bu kadar durumu kötü insanları görmeyip ihtiyacı olana tableti veriyor yazık. :(

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
Sizin gibi hayvanlar yüzünden gerçekten ihtiyacı olanlar alamıyor.
devletin tableti mi bitiyo anlamadım herkes yazmış durumu olmayanlar alamıyo diye devlet tablet dağıtamayacak kadar aciz mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
Haklısınız hocam. Ben herşeyi gördüm ama bizim kışın işler acayip duruyor ve bu yüzden hatta işlemci psu ve ekran kartını alamadım işler ilk baharda ve yazın oluyor sadece borç filan yani kolay değil birde bizim iş sermaya işi senetler geliyor zorlanıyoruz. Yani aileminde extra masrafı olmasını neden isteyeyim herkes burda beni çok zengin sanıyor ona üzülüyorum
kardeşim bak ben açık konuşacam benim babam tesisatçı net bir geliri yok brüt bir geliri var allaha şükür orta sınıf bir maddi duruma sahibiz asgari ücretten yaklaşık 2000-2500 lira arasında bir para giriyor eve tam rakam söylemeyi sevmiorum ama beni mecbur bıraktın seninde durumunun yanı bu seviyelerde yada biraz yüksek olduğunu düşünürsek ben almıyorsam seninde almaman gerekir ben şuan 2015 yılında 1500 liraya alınmış bir laptop tan yazıyorum bak senin bir sistem alacak kadar bir durumun var mesela yani açgözlülük yapma senden daha fazla ihtiyacı olanlar var sen günde 3 öğün yemek yiyebiliyorsan evine et giriyorsa ve üstüne üstlük bu sistemide taksitle alabilecek bir bütçeye sahipsen kusura bakma ama sen o tablete ihtiyacı olan biri değilsin

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
kardeşim adamın ihtiyacı olmasa neden istesin ve devlet sadece maddi durumu düşük seviye olanlar için getirseydi alamaz istese bile devlet ihtiyacı olanlar için dağıtıyor maddi durumu düşük olanlar için
Devlet zaten önüne geçene memur adama bile veriyor ben daha bir şey demek istemiyorun yüzsüz onursuz bncilmişim :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
kardeşim adamın ihtiyacı olmasa neden istesin ve devlet sadece maddi durumu düşük seviye olanlar için getirseydi alamaz istese bile devlet ihtiyacı olanlar için dağıtıyor maddi durumu düşük olanlar için değil
o zaman niye alırken ihtiyacın varmı diye soruyor ihtiyaç nedir bilirmisin o olmadan belirli bir işlevi yerine getiremiyeceğin şey arkadaşın ebaya girmek için aleti yokmu evde? yoksa bile 2. elden 400 500 liraya alabilecek durumu var abartmayın

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Senden kötüleri var nasıl ihtiyacı oluyorsa

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ege Büyükoğlu

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bizde bi tane tablet var android 4.4.4 annemin teledonu samsung j7 baya yavaşladı dersleri açmıyor imzamdaki laptop ve benim a21s le idare ediyoruz sende rtx3070 var bize tablet lazım diyosun. İmzamdaki laptobu da belediye dağıttı biz almadık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Devlet zaten önüne geçene memur adama bile veriyor ben daha bir şey demek istemiyorun yüzsüz onursuz bncilmişim :(
yüzsüzlüğünüz konusunda pek emin değilim ama ne yazıkkı bencil bir düşünce yapısına sahipsiniz burda sizi bencil kılan tableti almanız değil sizden daha kötü durumda insanlar varken almanız

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Enes
kardeşim bak ben açık konuşacam benim babam tesisatçı net bir geliri yok brüt bir geliri var allaha şükür orta sınıf bir maddi duruma sahibiz asgari ücretten yaklaşık 2000-2500 lira arasında bir para giriyor eve tam rakam söylemeyi sevmiorum ama beni mecbur bıraktın seninde durumunun yanı bu seviyelerde yada biraz yüksek olduğunu düşünürsek ben almıyorsam seninde almaman gerekir ben şuan 2015 yılında 1500 liraya alınmış bir laptop tan yazıyorum bak senin bir sistem alacak kadar bir durumun var mesela yani açgözlülük yapma senden daha fazla ihtiyacı olanlar var sen günde 3 öğün yemek yiyebiliyorsan evine et giriyorsa ve üstüne üstlük bu sistemide taksitle alabilecek bir bütçeye sahipsen kusura bakma ama sen o tablete ihtiyacı olan biri değilsin
ağzından bal damlıyor

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
Bizde bi tane tablet var android 4.4.4 annemin teledonu samsung j7 baya yavaşladı dersleri açmıyor imzamdaki laptop ve benim a21s le idare ediyoruz sende rtx3070 var bize tablet lazım diyosun.
knk tamamını oku alamamış daha

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,345
Üyeler
164,296
Son üye
Roxalan