Neler Yeni

🚨 MEB: Okullarda telefon kullanılmasına karşı önlem alacağız!

emre_kck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Emre Küçük
Anlaşılan aramızda durumu kabullenmek istemeyen ve inatla öğretmenlerin tarafını tutan arkadaşlar var. Liseleri geçtim, üniversitelerin bile kaliteli olduklarını düşünüyorlar. Dünyada ilk 400 üniversite arasında bir tane bile üniversitemiz yokken hemde.
Arkadaşlar bu kafayla ve bu eğitimle devam etsinler. Daha fazla diplomalı, bir şey öğrenemeden mezun olan arkadaşlarımız olsun. Sonra kasiyer falan olsunlar. Ama aman diyeyim eğitimimize, öğretmenlerimize sakın ve asla laf etmeyelim. Onlar çünkü bizim kutsalımız. Saygı duymalıyız.

Aynen kanka bana bir marlboro touch blue alsana. 🤡
üniversitelerimiz kaliteli deil zaten şöyle 3 5 tane güzel üniversitemiz var ve bunların haricindeki ünilere gidince doğal olarak sizin yaşadığınız durumla karşı karşıya kalıyosunuz ama bu yine sizin hatanız bile bile gitmeseydiniz kardeşim o kalitesiz üniversiteye

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
O zaman görevini yanlış yapan birkaç polis, asker yüzünden bütün hepsine kötü de 🤡

emre_kck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Emre Küçük
Okulda disiplini kural koyarak sağlayacaklarına her okula adam akıllı 1 güvenlik personeli koysunlar. Öğretmenler disiplin aracı olmamalı.
oldu yine bi dünya devlete maaş yükü

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğrencilerin okul içinde ve sınıflarda cep telefonu kullanmalarını engellemek için önlemler alacaklarını açıkladı. Ayrıca, yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerin geleneksel oyunlarla daha fazla etkileşimde bulunmalarını teşvik edeceklerini belirtti.

"SINIFLARDA CEP TELEFONU BULUNDURULMASI DOĞRU DEĞİL"​

Dijital bağımlılıkla mücadele kapsamında okullarda cep telefonu kullanımına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Tekin, öğrencilerin derslerini aksatacak şekilde cep telefonu kullanmaları ve dijital cihazlarla sınıfa girilmemesi konusunda önlem alınacağını belirterek, "Ayrıca öğrencilerimizin okul dışında dijital ortamlarda zaman geçirmelerine neden olabilecek durumlardan ve ödev ya da benzeri bilgilendirmelerde sosyal medya uygulamalarının kullanılmasından kaçınmak için gerekli önlemleri alacağız. Dolayısıyla sınıflarda cep telefonlarının bulundurulması doğru değil" ifadelerini kullandı.

Alıntıyı görüntüle
Böyle tüm ayrıcalıkların son kuşağıymışız ha.
İyi ki bu sene mezun olmuşum

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Tüh matematik dersinde ,gizli gizli üçlü apex oynadığımız zamanlar geride kaldı demek. Her neyse zaten açığa geçiyorduk değil mi :(

Senerr

80+ Bronze
oldu yine bi dünya devlete maaş yükü
Sonuçta okulun içinde okuyan çocuklar geleceğimiz değil mi ? Ve bu okullarda aslında zaten olan bir şey. Ama yanlış şekilde. Nitelikli ve yüksek puanlı okullara güvenlik kulübesi ve personeli vermişler olması gereken okullarda ise yok. Sizde orada devlet yükü diye mesaj atıyorsunuz madem böyle bir şeyi kökten kaldırsınlar. Fırsat eşitliği harbiden yok ve bu kafa yapısı ile de zor olur.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
üniversitelerimiz kaliteli deil zaten şöyle 3 5 tane güzel üniversitemiz var ve bunların haricindeki ünilere gidince doğal olarak sizin yaşadığınız durumla karşı karşıya kalıyosunuz ama bu yine sizin hatanız bile bile gitmeseydiniz kardeşim o kalitesiz üniversiteye
Üniversite neden kaliteli değil? 3-5 tane üniversite kaliteli, diğerleri kalitesiz ise, bu öğretmenlerin zaten berbat olduğunu göstermiyor mu? Bu nasıl bir argüman.

soul

80+ Silver
Önüne gelen tiktok çekiyordu eğer önlem alınırsa gerçekten çok iyi olur.
OTİSTİKLER biraz tiktok a ara verir

emre_kck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Emre Küçük
Üniversite neden kaliteli değil? 3-5 tane üniversite kaliteli, diğerleri kalitesiz ise, bu öğretmenlerin zaten berbat olduğunu göstermiyor mu? Bu nasıl bir argüman.
Kardeşim benim üniversite hocalarıyla meb hocalarının göreve geliş sürecinden bir haber şekilde konuşuyorsun. Üniversitedeki hocalarının kötü olması sebebi babadan oğula taht varmışçasına herkes akrabasını işe sokuyor bu yüzden de liyakatsiz oluyor. Meb de ise bu dediğiniz durum yok herkes kpss ile geliyor görevine. Ülkenin liyakat sorununu sorumlusuna değil suçsuz öğretmenlere yıkın tebrikler!

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Sonuçta okulun içinde okuyan çocuklar geleceğimiz değil mi ? Ve bu okullarda aslında zaten olan bir şey. Ama yanlış şekilde. Nitelikli ve yüksek puanlı okullara güvenlik kulübesi ve personeli vermişler olması gereken okullarda ise yok. Sizde orada devlet yükü diye mesaj atıyorsunuz madem böyle bir şeyi kökten kaldırsınlar. Fırsat eşitliği harbiden yok ve bu kafa yapısı ile de zor olur.
Hocam bunlara ne kadar anlatırsan anlat anlamıyorlar. Sanırım kendileri de öğretmen benzeri bir meslek yapıyor yada yakınları da yapıyor. Biri diyor 3-5 kaliteli üniversite var. Ama öğretmenlerimizin büyük bir çoğunluğu iyi diyor. Büyük çoğunluk iyiyse neden 3-5 üniversite dışında diğer üniversiteler kalitesiz oluyor. Bu durumda büyük çoğunluk kötü olmuyor mu, ben mi anlamadım?

Diğer arkadaş zaten her şeye dünden razı. Ben ne olursa olsun saygı duyarım kafasında.

emre_kck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Emre Küçük
Hocam bunlara ne kadar anlatırsan anlat anlamıyorlar. Sanırım kendileri de öğretmen benzeri bir meslek yapıyor yada yakınları da yapıyor. Biri diyor 3-5 kaliteli üniversite var. Ama öğretmenlerimizin büyük bir çoğunluğu iyi diyor. Büyük çoğunluk iyiyse neden 3-5 üniversite dışında diğer üniversiteler kalitesiz oluyor. Bu durumda büyük çoğunluk kötü olmuyor mu, ben mi anlamadım?

Diğer arkadaş zaten her şeye dünden razı. Ben ne olursa olsun saygı duyarım kafasında.
Öğretmenim zaten kardeşim okuduğunu anlamadan üniversite bitirmişsin bir de gelmiş öğretmenlere laf atıyorsun lol
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir de hoca demezseniz siz öğretmenlere saygı duymadığınıza göre aklınıza cami hocası falan geliyordur lütfen kullanmayın bu kelimeyi

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Öğretmenim zaten kardeşim okuduğunu anlamadan üniversite bitirmişsin bir de gelmiş öğretmenlere laf atıyorsun lol
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir de hoca demezseniz siz öğretmenlere saygı duymadığınıza göre aklınıza cami hocası falan geliyordur lütfen kullanmayın bu kelimeyi
1- Okuduğumdan daha fazlasını bildiğimden üniversite bitirmeye gerek duymadım. Şuan avrupada bir şirket için remote çalışan bir yazılımcıyım. Sanırım sen beni kasiyer falan oldum zannettin. Ondan açıklama gereğinde bulundum.
2- Öğretmen olmuşsun ama okumayı bilmiyorsun. Hocam kelimesini @Senerr arkadaşımıza karşı kullanmıştım. Benim öğretmen mesleği altında maaş alanlara karşı "hoca" kelimesini kullandığımı alıntılayıp, bana iletebilirseniz, özrümü dilerim.

emre_kck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Emre Küçük
1- Okuduğumdan daha fazlasını bildiğimden üniversite bitirmeye gerek duymadım. Şuan avrupada bir şirket için remote çalışan bir yazılımcıyım. Sanırım sen beni kasiyer falan oldum zannettin. Ondan açıklama gereğinde bulundum.
2- Öğretmen olmuşsun ama okumayı bilmiyorsun. Hocam kelimesini @Senerr arkadaşımıza karşı kullanmıştım. Benim öğretmen mesleği altında maaş alanlara karşı "hoca" kelimesini kullandığımı alıntılayıp, bana iletebilirseniz, özrümü dilerim.
manasından dolayı değil sadece kullanmanızdan rahatsız oldum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,082
Üyeler
159,441
Son üye
karacali_kadir
Top Bottom