Neler Yeni

MEB: Vaka Çıkan Sınıf Kapanmayacak

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Nereye kadar ara verecek ki? Ben kronik hastayım, aşı oldum ama virüs bulaşsa muhtemelen ölürüm. Yine de bu kararı destekliyorum.
Yani ölümü göze aldınız eğitim için öyle mi? Canınızın kıymeti yok nasıl olsa.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Eğitim için değil, ülkem için. Ben evde hiçbir işe yaramadan yaşasam ne olacak, yaşamasam ne olacak?
Unutma ki sen ben varsak bu ülke var. Kararlarda ona göre alınmalı. Senin gibi düşünen yüz binler belki de milyonlarca insan var. Hepsinin hayatını kaybettiğini düşünsene, o zaman ne olurdu? Evde işe yaramadan oturmak yerine daha az riskli bölgeler oluşturulabilir. 1,8 ve 12. sınıflar hariç okullar ikiye bölünebilir. Haftada 3 gün gidip hem az risk olur hem de tam eğitim alırız. Bana göre bu dönemde aalınabilecek en iyi karar budur.

Hynix CJR

80+
Bizim okulda vaka çıktı henüz sınıf kapanmadı, bir vaka daha çıkarsa kapatılacakmış.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) 81 ile gönderdiği Kovid-19 rehberine göre; pozitif vaka çıkan sınıf kapanmayacak, öğrenciler kontrol edilerek eğitime devam edilecek

10 gün içinde 2. kez vaka çıkması durumunda sınıf öğrencilerinin tamamı, yakın temaslı olarak kabul edilecek. Bu öğrenciler eve gönderilecek ve 14 gün boyunca temaslı takibine alınacak.

Neredeyse 2 yıl yüz yüze eğitim görmedik bunun telafisini yapacaklar elbette , okulların açılması gerekli ama okullar tıklım tıklım dolu özellik ile 9-10 sınıflar sosyal mesafeyi uygulayamıyorsun ister istemez kalabalığın içine giriyorsun ailemizde yaşlı olan kronik sorunlu veyahut sağlık sorunları olan insanlar olabilir biz taşıyıcıyız bunlara bulaştırma ihtimalimiz yüksek ve vaka sayısında gerçekten fazla bir yükseliş olabilir ister istemez bazı kişilerin ölümlerine sebebiyet olabiliriz yaşı ve hasta bireylerinizden uzak durun okul zamanı boyunca fazla temasa geçmeyin

ahmetcnar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
M.Ahmet Çinar
hocam daha eylüldeyiz ve istanbulda havalar soğumaya başladı ufaktan kışın bütün pencereleri nasıl açık tutup ders yapacağız

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Bizim okulda biri korona olmuş onun sınıfı biz dersteyken tenefüs yağıyor biz tenefüsteyken ders yapıyor.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) 81 ile gönderdiği Kovid-19 rehberine göre; pozitif vaka çıkan sınıf kapanmayacak, öğrenciler kontrol edilerek eğitime devam edilecek

10 gün içinde 2. kez vaka çıkması durumunda sınıf öğrencilerinin tamamı, yakın temaslı olarak kabul edilecek. Bu öğrenciler eve gönderilecek ve 14 gün boyunca temaslı takibine alınacak.

beni etkilemiyor karar biraz saçma gibi eğer bir sınıfta vaka çıkar ise o sınıfı karantina altına alıp uzaktan eğitimlerine devam etmek en iyisi olacaktır çünkü bu virüs domino etkisinde birine bulaşır oradan başkasına oradan başkasına birde yaşı küçük olanlarda belirtili olmuyor yada daha az oluyor bunuda hesaba katmak lazım çocukta bir şey olmayabilir ama eve gidecek annesi babası var sonuçta onlara bulaştırabilir saçma ve riskli

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX

okulları kapatmamakda çok kararlılar sağlığımız umrunda değil mahmut beyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,408
Üyeler
164,838
Son üye
iCrown
Top Bottom