Neler Yeni

MEB: Vaka Çıkan Sınıf Kapanmayacak

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Gezme tozma takılmaya okey okul açılınca tü kaka korona var.

Önlem alın maskenize mesafeye dikkat edin iyi beslenin spor yapın gerisini de kafaya takmayın ,okula gitmezseniz sonunuz telefon soran dayılar döner.

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) 81 ile gönderdiği Kovid-19 rehberine göre; pozitif vaka çıkan sınıf kapanmayacak, öğrenciler kontrol edilerek eğitime devam edilecek

10 gün içinde 2. kez vaka çıkması durumunda sınıf öğrencilerinin tamamı, yakın temaslı olarak kabul edilecek. Bu öğrenciler eve gönderilecek ve 14 gün boyunca temaslı takibine alınacak.

Benim okuduğum okul da bir sınıf kapandı ve dedikleri gibi 2 kişi korona olunca kapattılar

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Unutma ki sen ben varsak bu ülke var. Kararlarda ona göre alınmalı. Senin gibi düşünen yüz binler belki de milyonlarca insan var. Hepsinin hayatını kaybettiğini düşünsene, o zaman ne olurdu? Evde işe yaramadan oturmak yerine daha az riskli bölgeler oluşturulabilir. 1,8 ve 12. sınıflar hariç okullar ikiye bölünebilir. Haftada 3 gün gidip hem az risk olur hem de tam eğitim alırız. Bana göre bu dönemde aalınabilecek en iyi karar budur.
Sen ben evde oturursam, ortada ülke diye bir şey kalmayacak. O durumda yaşasak ne olur, ölsek ne olur... Zaten eğitim 2 yıl ertelendi. Bunun çok büyük kaybı olacak öğrencilerde. Şimdi hafifletilmiş olarak başlatmak daha da felaket olur. Aşı var piyasada, aşınızı vurulun ve eğitime devam edin.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,694
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Sen ben evde oturursam, ortada ülke diye bir şey kalmayacak. O durumda yaşasak ne olur, ölsek ne olur... Zaten eğitim 2 yıl ertelendi. Bunun çok büyük kaybı olacak öğrencilerde. Şimdi hafifletilmiş olarak başlatmak daha da felaket olur. Aşı var piyasada, aşınızı vurulun ve eğitime devam edin.
Ben de evde oturmak yerine daha düşük riskli yerlerde faaliyetlere devam edilmesi taraftarıyım. Mümkün olan heryerde risk azaltılmalı.

Top Bottom