Hocam zaten kutu içindeki herşeyi nerdeyse açtım poşetin birinide çöpe attım mağazadan aldım geri mağazaya götürüp iade etmeye çalışsam test etmek için zaman vermezlermi?Ürünü sevmedim deyip postala. Hiç arıza olayına girme.
almayabılırler posetlerı felan gıtmısse goturun etmezler ıse gonderın garantıyeHocam zaten kutu içindeki herşeyi nerdeyse açtım poşetin birinide çöpe attım mağazadan aldım geri mağazaya götürüp iade etmeye çalışsam test etmek için zaman vermezlermi?
bılemıyorum hocam deneyınSadece 1 poşet ve o kadar vidayı teker teker sayacaklarmı![]()
Hocam ben kulaklık için gittim almadılar kablo adaptör gibi ürünlerde geri alıyoruz açık olsa bile dediler telefonlarda sim takıldığı zaman iade alınmıyor demişlerdi müşteri hizmetlerini arayıp sorunHocam zaten kutu içindeki herşeyi nerdeyse açtım poşetin birinide çöpe attım mağazadan aldım geri mağazaya götürüp iade etmeye çalışsam test etmek için zaman vermezlermi?
Hocam bozuk ürün ama?Hocam ben kulaklık için gittim almadılar kablo adaptör gibi ürünlerde geri alıyoruz açık olsa bile dediler telefonlarda sim takıldığı zaman iade alınmıyor demişlerdi müşteri hizmetlerini arayıp sorun
Garantiye yollarlar veya prosedüre uygunsa geri alırlarHocam bozuk ürün ama?
Orada herhangi bir test yapmadık aldım taktım bozuk çalışmadıMağazadan elden aldıysan iade almazlar mecbur garantiye göndermen lazım garantiden ya tamir yada para iadesi raporu alabilirsin
Bu satıcının görevi değil zaten, sizind ediğiniz gibi yapacak olsalar satılan her elektronik ürünü tek tek açıp test etmeleri lazım, dediğim gibi elden aldığınız ürünü açmamış olsaydınız iade alırlardı lakin bu şekilde iade almazlar ürünü garantiye göndereceksiniz garantiden ya onarım yada para iadesi talep edeceksiniz başka yolunuz yok maalesefOrada herhangi bir test yapmadık aldım taktım bozuk çalışmadı