Neler Yeni

Yardım Mavi Ekran Sorunu Yaşadığım Bilgisayarımı İade/Değişim Yapmak İstiyorum

WhoCares

80+ Gold
CPU Testi
Alıntıyı görüntüle

Başta ortalama 95 derece iken sonraları 90 derece civarında seyretti işlemci, bir problemle karşılaşılmadı.

GPU Stres Test:
3D Standard RTX 4070 Testi:
Alıntıyı görüntüle
3D Adaptive RTX 4070 Testi:
Alıntıyı görüntüle
3D Standard UHD Graphics Testi:
Alıntıyı görüntüle
3D Adaptive UHD Graphics Testi:
Alıntıyı görüntüle
Intel UHD Graphics testlerinden bilgisayar fanı işlemci ve 4070 testindeki kadar fazla zorlanmadı/ses çıkartmadı.
VRAM Stres Test:
Alıntıyı görüntüle
Bilgisayar neredeyse hiç fan sesi çıkartmadı, sadece günlük kullanımda yaptığı gibi bazen hızlanıp bazen sesi tamamen kesti.
Ram Stres Test:
Ram'lerde de yukarıdaki gibi sorun çıkmadı, resmini çekmeyi unuttuğumdan şu an gösteremiyorum.

Gördüğüm kadarıyla occt ram testi çok stabil değilmiş, bu gece bilgisayarı memtest86 için açık bırakmayı düşünüyorum, denemek için yine de OCCT çalıştırdım yukarıda bahsettiğim gibi.

Önceki mesajlarda bahsettiğim üzere sadece servise gitti ve orada da donanımsal sıkıntı görülmeyerek temiz kurulum gerçekleştirildi.
Servis raporu:
Alıntıyı görüntüle
en stabil test sonuçlarını veren occt en azından üründe donanımsal sorun yok artık yazilimsal kısımla çözersiniz sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mertcan Gündoğan
en stabil test sonuçlarını veren occt en azından üründe donanımsal sorun yok artık yazilimsal kısımla çözersiniz sorunu
Ah be hocam, keşke öyle olsaymış.
Dün gece yaptığım Memtest86 sonuçları:
IMG-20250210-WA0016.jpegIMG_20250210_070055.jpgIMG_20250210_070106.jpgIMG_20250210_070319.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mertcan Gündoğan
servis nasıl test etmiş o zaman bunları :monkahmm: birde occt te memory testte deneyin bakalım
Aynısını servise de sormak istiyorum ama sanırım onlar bozuk olduğuna dair bir rapor veriyorlarmış. Dereyi geçene kadar arayı iyi tutmakta fayda var :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi ben elimdeki bu raporlarla servse mi, satıcıya mı yoksa aldığım alışveriş sitesine mi gitmeliyim 🤔

WhoCares

80+ Gold
Aynısını servise de sormak istiyorum ama sanırım onlar bozuk olduğuna dair bir rapor veriyorlarmış. Dereyi geçene kadar arayı iyi tutmakta fayda var :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi ben elimdeki bu raporlarla servse mi, satıcıya mı yoksa aldığım alışveriş sitesine mi gitmeliyim 🤔
servis rapor vericek x parça arızalıdır diye o raporu satın aldıgınız yere göstericeksiniz ona göre ramler değiştirilir yenisi ile

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mertcan Gündoğan
servis rapor vericek x parça arızalıdır diye o raporu satın aldıgınız yere göstericeksiniz ona göre ramler değiştirilir yenisi ile
Bu konudaki kanunu bilmiyorum ancak iade seçeneği de olmaz mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,893
Üyeler
167,568
Son üye
AKDAG
Top Bottom